Сериозен отлив на посетители отбелязват чалга клубовете у нас. И

...
Сериозен отлив на посетители отбелязват чалга клубовете у нас. И
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Чалгаджийниците с над 40% отлив

Сериозен отлив на гости означават чалга клубовете у нас. И освен в София, а и в огромните градове. Проучване на Lupa.bg демонстрира, че спадът е огромен - над 40%. Това се дължи на няколко фактора, само че най-големият провинен е пандемията и условието на документи.

На всичкото от горната страна наложената възбрана на нощните клубове да работят до късно, а наред с това и условията за понижен потенциал на заведенията.

По този метод участията на фолк идолите на днешната юноша не са търсени за участия, което от своя страна отблъсква публиката, защото няма щракане с пръсти и хвърляне на гюбеци.

При това състояние най-търсени са заведенията, в които има храна, пиянство и присъединяване на някой злепоставен реализатор на чалга, та хората да провиснал душите и да се лее алкохол на воля и да се скача по масите.

" Принудени сме да пускаме всеки, който пожелае, без да пожелаваме документ, от време на време не желаеме и персонални документи на тези, които наподобяват по-млади ", призна пред Lupa.bg охранител, работещ със своя група в няколко от този жанр заведения.

На повече даже махнаха платения вход, с цел да привлекат повечко хора, а с това и капитал. Разбира се, изключение се прави при присъединяване на някое известно име, само че това в последно време не се случва постоянно.

Повечето от притежателите се надяват на бързо стопляне на времето и чакат с неспокойствие летния сезон, защото държат чалгаджийници и по морето, където чакат мощен сезон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР