Сериозен конфликт назрява между Нели Рангелова и Веселин Маринов, научи

...
Сериозен конфликт назрява между Нели Рангелова и Веселин Маринов, научи
Коментари Харесай

Скандал! Нели Рангелова разкри: Веско Маринов е обикновен КРАДЕЦ!

Сериозен спор назрява сред Нели Рангелова и Веселин Маринов, научи HotArena.

Преди броени дни певицата се възмути от жестоко плагиатство на сътрудника си, който съгласно нея окрал нейна ария , излязла още преди 3 години.

Най-новото парче на трубадура от Полски Тръмбеш, носещо заглавието „ Жена на токчета “, дублирало текста и концепцията на песента на Нели в дует с Шкумбата – „ Токчета “. На всичкото от горната страна текстописецът бил еднакъв.

Възмущението си Рангелова показа във „ Facebook “, като с закачлив звук отново загатна, че разликата в датите на стартиране на двете музикални творби въпреки всичко е в нейна изгода. Макар да се надсмяла над обстановката, й станало извънредно неприятно, тъй като с Маринов се познавали от години и нееднократно били споделяли обща сцена, писа „ Ретро “.

Естрадната певица обаче не считала да се разправя с него, тъй като към този момент имала горчив опит от сходни случки.

Само преди няколко години Нели още веднъж стана жертва на нагла кражба. Тогава нашумелите около присъединяване си в Евровизия Елица и Стунджи също заимствали от парче на Рангелова, а плагиатството разкрил нейният наследник Мартин. Афектираната Нели се обадила на композитора на нейната ария, с цел да му заяви за кражбата, а той я умолявал да не влизат в борба с Елица и Стунджи, тъй като въпреки всичко били сътрудници.

Макар абсурдът да стигнал до дуетните сътрудници, те по този начин и не се извинили на певицата, която на всичкото от горната страна ходила да си прави прическата в еднакъв салон с Елица.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР