Сериозен интерес съпътства предстоящата приятелска среща между България и Иран,

...
Сериозен интерес съпътства предстоящата приятелска среща между България и Иран,
Коментари Харесай

15 000 чакат националите на Колежа

Сериозен интерес съпътства идната другарска среща сред България и Иран, научи Novsport.com. Очакванията са на трибуните на стадион " Христо Ботев " да има близо 15 000 души, макар че мачът не е от формален темперамент. Двубоят е исторически, защото за пръв път трикольорите ще играят в дома на Ботев Пловдив. 

Засега обаче се обрисува това да е и единственият мач на България на " Колежа ". Както към този момент стана ясно, " лъвовете " се завръщат в София, с цел да одобряват Литва на националния стадион " Васил Левски ". Не се обрисува за момента друго домакинство под тепетата. През последните 2 години България приемаше противниците си в Разград.

" Пловдивската аудитория заслужава да гледа националния тим онлайн - изясни на конференция преди мача селекционерът Младен Кръстаич. - За нас всеки мач е значим, без значение дали е другарски, или формален. Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с готовност. Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго неявяване, което е още един плюс за нас. Публиката сподели своята поддръжка, уповавам се да задържим силата. Гарантирам ви, че футболистите на следващия ден ще изядат тревата на терена, с цел да завоюват ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР