Серина Уилямс този път се държа достойно и отдаде значимото

...
Серина Уилямс този път се държа достойно и отдаде значимото
Коментари Харесай

Серина Уилямс: Каролина игра най-добрия тенис в живота си

Серина Уилямс този път се държа почтено и отдаде значимото на Каролина Плишкова за загубата си на четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия. Американката даже омаловажи травмата в глезена, която получи, като изясни, че тя не е причина за загубата й. Тя водеше с 5:1 в третия си и имаше няколко мачбола, само че загуби шест следващи гейма и мача.

" На мачбола при 5:1 тя полудя. След този миг тя заигра доста мощно на мой сервис. Не беше обвързвано с глезена ми, просто тя вкарваше ударите си. Игра необикновено в тези моменти, целеше линиите ", разяснява Серина след дуела.

" Не мисля, че тя се отхвърли и за миг, само че като че ли стартира да играе след първия мачбол. В този миг си мислех: " Добре, завоюва някои точки, завоюва този гейм ". След това имах няколко мачбола на нейн сервис. Помислих си: " Ето, ще вземеш една от тези точки ". Не мисля, че направих нещо неверно при тези благоприятни условия. Бях нападателна. Тя уцели линиите на някои от тях, направи ас. Буквално игра най-хубавия тенис в живота си в тези обстановки ", изясни американката.

Australian exit shows Serena Williams is haunted by trauma of US meltdown https://t.co/IRZLMw4b0T
— The Guardian (@guardian) January 23, 2019
Уилямс показа, че евентуално има по-големи упования към себе си, макар че се върна на корта след раждане предходната година и има потребност от още време, с цел да доближи най-хубавата си форма. " Голямата картина за мен е постоянно обвързвана с победи. Няма да седнал съм и да неистина за това. Но не се е случило до момента. Чувствам обаче, че ще се случи. Не ми е елементарно. От първия ден чаках да спечелвам. Това не се случи, само че ми харесва този метод на мислене. Играя от 10 месеца, само че не желая да диря извинения ", съобщи тя.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ, Мелбърн
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР