Серина Уилямс си тръгва от Ю Ес Оупън победена и

...
Серина Уилямс си тръгва от Ю Ес Оупън победена и
Коментари Харесай

Серина Уилямс си тръгва от Ю Ес Оупън победена и посрамена

Серина Уилямс си потегля от Ю Ес Оупън победена и посрамена
Японката Наоми Осака победи американката Серена Уилямс във финалния мач на Откритото шампионата по тенис на Съединени американски щати. Общият награден фонд на шампионата от Големия шлем, който се организира в Ню Йорк, е 53 милиона $.

Срещата, която продължи 1 час и 21 минути, приключи с 6:2, 6:4 в интерес на 20-годишната японка, съобщи ТАСС. В хода на първата партия 36-годишната американка бе осъдена с предизвестие за помощ от треньора.

Във втория сет Уилямс счупи ракетата си и получи наказателна точка, а когато резултатът беше 4:3 в интерес на противника тя влезе в дълъг спор с рефера, като го упрекна в пристрастност и сексизъм и беше осъдена със длъжностен гейм в интерес на съперничката й.

За Осака тази купа е втората в кариерата й.
 Победителката Наоми Осака Победителката Наоми Осака / БГНЕС
През март 2018 година японката завоюва шампионата WTA в Индиън Уелс, побеждавайки рускинята Дария Касаткина на финалите. За първи път в кариерата си Осака играе във край на шампионат от Големия шлем.

Уилямс последно игра на финала на Ю Ес Оупън през 2014 година, печелейки трофея. Тя е била победител в шампионата шест пъти. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР