Серина Уилямс разкри, че белите й дробове не функционират на

...
Серина Уилямс разкри, че белите й дробове не функционират на
Коментари Харесай

Серина Уилямс с тревожно разкритие

Серина Уилямс разкри, че белите й дробове не действат на 100% и това я кара да бъде изключително деликатна в изискванията на пандемия от ковид. Следващата седмица 38-годишната американска суперзвезда ще се завърне на корта на шампионата в Лексингтън, който е част от календара на WTA.

" Донякъде се трансфорах в аскет. Започнах обществена изолираност при започване на март. Белите ми дробове не работят на цялостен потенциал и не съм сигурна какво би ми се случило. Сигурна, че ще съм добре, само че не желая да научавам. Имам към 50 маски, с които пътувам, постоянно желая да имам едан на разположение ", показа Серина.

 Интересен чоп на шампионата в Лексингтън, Винъс може да срещне Серина, само че първо...
" От угриженост за здравето внимавам супер доста какво върша и всички в " мехура Серина " са добре предпазени. Хубаво е да играем тенис, само че става дума за моя живот и моето здраве, тъй че съм малко невротична, само че сега би трябвало да бъда такава ", добави ветеранката, която продължава да преследва върха за всички времена от 24 трофеи на сингъл от " Големия шлем " на Маргарет Корт.

Наскоро Серина Уилямс направи и друго разобличаване, обвързвано със здравето й, като показа, че страда от мигрена и от време на време й се е налагало да излиза на корта с този проблем.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР