Серина Уилямс отново разпали войната си с Мария Шарапова. В

...
Серина Уилямс отново разпали войната си с Мария Шарапова. В
Коментари Харесай

Възмутената Серина: Защо Шарапова да е по-красива от мен?

Серина Уилямс още веднъж разпали войната си с Мария Шарапова. В изявление за Vogue американската тенисистка се възмути от обстоятелството, че съветската й съперничка е представяна в публичното пространство като по-красива от нея.

„ Вярвам, че девойките в съблекалнята ще кажат „ Серина е хубава”. Но Шарапова, която не приказва с никого, е представяна като по-хубава. Защо? Защото съм чернокожа и съм зла? Такова е обществото, в което живеем. Такъв е животът. Не съм модел, само че не се и укривам. Казват, че чернокожите би трябвало да бъдат два пъти по-добри, изключително дамите. Нямам проблем с това да съм два пъти по-добра”, съобщи Уилямс.

Самата Шарапова, която получи уайлдкард за Откритото състезание на Съединени американски щати, насочва остри думи към Серина в автобиографичната си книга „ Неудържима - животът ми досега”, която се чака скоро да излезе на пазара.

„ Отношенията ни се разпаднаха, когато я победиха във финала на „ Уимбълдън” през 2004 година След мача тя ме прегърна, промълви нещо като „ Добра работа” и се усмихна. Но не бе способна да се усмихне в действителност. В съблекалнята я чух да плаче. Гърлени стонове. Излязох допустимо най-бързо - тя не знаеше, че съм там. Мисля, че Серина ме ненавижда, тъй като тогава едно кльощаво хлапе я победи на инат на всички упования. Но най-много тъй като чух хлиповете й”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР