Серина Уилямс както никога не сте я виждали! Чисто гола

...
Серина Уилямс както никога не сте я виждали! Чисто гола
Коментари Харесай

Любовната история на голата Серина Уилямс

Серина Уилямс както в никакъв случай не сте я виждали! Чисто гола и с много наедряло коремче в очакване на първата си рожба! Така я показва американското издание " Венити Феър " в най-новия си брой, а заглавието е красноречиво - " Любовна история ".

Носителката на 23 трофеи от Големия шлем разкрива, че детето не е влизало в проектите ѝ за годината, само че е безапелационна, че го чака с неспокойствие.

Серина научила, че е бременна дни преди Откритото състезание на Австралия - последният шампионат, на който взе участие и от който завоюва трофей.

" О, Господи, не може да бъде! Трябва да играя в шампионат! Как ще играя на Откритото състезание на Австралия? Планирах да печеля " Уимбълдън " тази година ", споделила си Уилямс.

Уилямс би трябвало да стане майка за първи път през септември, когато е на 36 години. Тя обаче се зарича, че това няма да бъде края на сполучливата ѝ кариера. Тя възнамерява да се върне на корта и да " възобнови приказката си ".

V.F. cover star @SerenaWilliams—world’s best athlete (plus, mom and wife-to-be)—still has her eyes on the prize https://t.co/kvYTrrcPdW pic.twitter.com/zTq6ZGYb4k
— VANITY FAIR (@VanityFair) 27 юни 2017 година
Серина разкри и по какъв начин се е почувствала, когато е получила предложение за брак от своя другар - създателя на една от обществените мрежи Алексис Охаян.

" Знаех, че следва. Казвах си: " Серена, подготвена си! Това е, което искаш! ", спомня си тенисистката.

На въпроса дали точно тя е най-успешният състезател на своето време, Уилямс отговори многозначително: " Ако бях мъж, нямаше да ме питате! "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР