Серина Уилямс и по-голямата и сестра Винъс Уилямс се оказаха

...
Серина Уилямс и по-голямата и сестра Винъс Уилямс се оказаха
Коментари Харесай

Страшен скандал: Феминистки нападнаха Серина Уилямс и сестра ѝ Винъс

Серина Уилямс и по-голямата и сестра Винъс Уилямс се оказаха обект на скандални обвинявания. Причината е филмът „ Кинг Ричард “, който споделя за началото на кариерите на двете популярни тенисистки.

Ролята на бащата на двете сестри – Ричард Уилямс, е поверена на известния артист Уил Смит. Както е известно, точно Ричард е в основата на огромния триумф на двете Уилямс в тениса. Серина и Винъс са продуценти на кино лентата.

Продукцията обаче се радва на спорни мнения в обществените мрежи. Редица организации, борещите са правата на дамите и пълноправие сред половете, оповестиха кино лентата за прекомерно сексистки. Според тях филмът е прекомерно фокусиран върху ролята на преобладаващи мъжки облик на Ричард Уилямс, а не върху двете сестри.

В същото време сестрите Уилямс очевидно не се въздействат от рецензиите към филмовата продукция. Те отпътуваха за Карибските острови на почивка, където са съпроводени от майка си Орасин, брачният партньор и дъщерята на Серина - Алексис Оханян и Олимпия. Появиха се и фотоси от ваканцията, на която Серина и Винъс Уилямс хранят дребни акули в специфичен атракцион.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР