Сериен крадец на хранителни продукти и алкохол е бил обезвреден

...
Сериен крадец на хранителни продукти и алкохол е бил обезвреден
Коментари Харесай

Екшън! Млад апаш вилня в магазин, използваха електрошок

Сериен апаш на хранителни артикули и алкохол е бил обезвреден от полицията благодарение на електрошоков револвер, употребен при опит от страна на 21-годишния апаш да избяга, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Бургас.

 Задържането е осъществено на 25 март след сигнал от чиновник в охранителното звено на магазин, ситуиран до бл. 79 в к-с «Меден Рудник», който към 11.30 ч.  забелязал мъжа / неведнъж посещавал магазина за осъществяване на кражби/ и наблюдавайки дейностите му, подал сигнал в СОТ-фирмата на обекта.

 Междувременно бургазлията се опитал да напусне магазина, само че служителят го помолил да остане на място до идване на екипа от СОТ. Посетителят почнал да наскърбява охранителя, като го заплашил с ликвидиране, отправил физическа експанзия, дърпал облеклата му и го блъскал по тялото, след което съумял да избяга от магазина, укривайки се.

Установен е след това и арестуван от полицейски чиновници, след което е конвоиран  до пространства за задържане в Пето Районно ръководство в бургаския к-с " Лазур ". При слизане от патрулката обаче арестуваният побягнал, като след към 20 м. се навел и взел от земята някакъв предмет.

Служителите на МВР  възприели действието на бургазлията за действителна опасност и единият от тях след отправяне на ясно предизвестие, употребявал служебния си тейзър.

21-годишният мъж е арестуван и откаран за обзор в УМБАЛ – Бургас, след което е наведен в помещението за настаняване на арестувани лица.

21-годишният мъж е притеглен в качеството на обвинен и му е наложена мярка " задържане под стража за период от 72 часа ".

Установено е, че измежду последните му прояви са три обири на хранителни артикули и алкохол от три магазина в разнообразни бургаски квартали.

Работата по изцяло документиране на незаконната активност на престъпно проявения бургазлия продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР