Сериен изнасилвач завързал с електрически кабел майка и я принудил

...
Сериен изнасилвач завързал с електрически кабел майка и я принудил
Коментари Харесай

Сериен изнасилвач принуди майка да слуша писъците на децата си, докато се гаври с тях

Сериен изнасилвач завързал с електрически кабел майка и я принудил да слуша писъците на 17-годишната й щерка и на 11 годишния й наследник, до момента в който ги насилва, оповестява Daily Mail.
Историята била разказана от комшия на фамилията, който бил изслушан в съда, където се води делото против Джоузеф Маккан, упрекнат в обезчестяване, полово посягане и похищение на 11 жертви.
34-годишният принудител е направил нападенията си сред 20 април и 5 май в Лондон, Манчестър, Ланкшир и Чешир.
Първата му жертва била 21-годишна жена, която той издебнал пред нощен клуб в Уотфорд в ранните часове на 21 април. Маккан опрял нож в гърлото й с думите: „ Не желая да блъскам дами “, след което я завел в дома й и я изнасилил в личното й легло.
На 25 април той отвлякъл още една 21-годишна жена измежду бял ден в северозападен Лондон. По същото време в колата си държал в продължение на 14 часа друга жена, похитена в източен Лондон. И двете дами са неведнъж изнасилвани, само че съумяват да се измъкнат, откакто една от тях разрушава бутилка водка в главата му. Тогава Маккан поел на север, където взел тричленно семейство в плен.
На 5 май той се срещнал с жена в бар в Хилингдън, графство Голям Манчестър. В ранните часове на неделя Маккан се възползвал от пияното й положение, с цел да я прибере до дома й. Когато пристигнали в къщата, той завързал дамата за леглото с електрически кабел. Събужда 17-годишната й щерка и 11-годишния й наследник. Изнасилил и двамата, като принудил едното дете да гледа гаврите му с другото и назад.
Семейството съумяло да се измъкне от кошмара, когато момичето скочило голо през прозореца и потърсило помощ при съседа им. Той се обадил на полицията.
По-късно същия ден Маккан принудил 71-годишна пенсионерка да го развозва с колата си, до момента в който отвличал деца от улицата. Жената била ударена в лицето и карала в продължение на 5 часа. След това той нанесъл побой на пенсионерката и я насилил. После сграбчил 13-годишно момиче с колело от улицата и се изгаврил и него.
Серийният изнасилвач бил видян на бензиностанция, където купувал презервативи. В автомобила, който управлявал били две тийнейджърки, държани в плен. Маккан се опитал да избяга от служителите на реда, само че се блъснал в друга кола. Въпреки това не се предал, а траял да бяга, откакто зарязал двете девойки на мястото на конфликта. За благополучие те се разминали без съществени пострадвания, само че били шокирани и доста уплашени.
Извергът съумял да се измъкне от органите на реда с откраднат планински велосипед, който по-късно е открит пред ресторант на юг от Стоук на Трент. Служители в заведението разказали на служителите на реда, че са чули по какъв начин той си поръчва такси, което идва малко по-късно, с цел да го откара.
Властите подхванали заградителни мероприятия. Те към този момент имат точното изложение на нарушителя и знаят, че има татуировка на корема. Уведомявени били и таксиметровите компании за издирването.
В 20.40 часа Джоузеф Маккан хваща такси, а водачът го разпознал и бил уверен, че това е търсеният от управляващите. Насилникът влезнал в автомобила с чаша в ръка и декларирал, че е пил през целия ден с приятелите си. Таксиметровият водач го пита дали има татуировка на корема и по този начин Маккан усетил, че е в капан. Той скочил от таксито и побягнал през полето. Полициаи го намерили прикрит зад дърво.
Въпреки че Маккан не направил признания пред съда, той се изпуснал пред униформените при ареста. "Ако ме бяхте хванали с първите две дами, нямаше да се случи всичко останало ".
Процесът против Джоузеф Маккан продължава в Централния престъпен съд на Англия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР