Сериазна глоба застрашава нарушителите на забраните. До 2000 лв. може

...
Сериазна глоба застрашава нарушителите на забраните. До 2000 лв. може
Коментари Харесай

До 2000 лв. глоба за комплекса, пуснал 120 души да празнуват

Сериазна санкция заплашва нарушителите на възбраните. До 2000 лева може да получи притежателят на заведението край Поморие, в което към 120 души са чествали макар наложената възбрана, оповестиха от полицията в Бургас. От заведението обяснили, че изхранват посетители на хотела.

" Във връзка с открито събиране на огромна група от хора, осъществено в комплекс край село Медово на 23-ти против 24 януари, са подхванати дейности по налагане на наказания на нарушителите на противоепидемичните ограничения. Първоначалните пояснения за работещото заведение към комплекса са свързани с изхранване на гостите на хотелската част. Към момента се обяснява точния им брой, както и фактически ли са били посетители в хотела и нарушено ли е условието за 50% претовареност на заведението ", съобщи представителят на ОД Министерство на вътрешните работи Бургас Цветелина Рандева.

Предстои сформиране на актове за нарушение на противоепидемичните ограничения на шефа на комплекса, работещ с клиенти след 22.00 ч.

Санкцията да физически лица е от 300 до 1 000 лева, а за притежатели доближава до 2 000 лева

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР