Сериалите Schitt`s Creek, Пазителите и Наследници“ са големите победители на

...
Сериалите Schitt`s Creek, Пазителите и Наследници“ са големите победители на
Коментари Харесай

Състояха се най-странните награди Еми в историята

 Сериалите " Schitt`s Creek ", " Пазителите " и " Наследници “ са огромните спечелили на тазгодишните награди " Еми ". Заради ковид статуетките бяха връчени виртуално.

Канадският " Schitt`s Creek " завоюва рекордните 9 оценки, в това число за комедиен сериал. Фантастичният екшън " Пазителите ", който имаше най-вече номинации – 26, получи премия за най-хубав мини сериал, за най-хубави артисти и най-хубав сюжет.

В категорията трагичен сериал премията отиде за " Наследниците “, който беше отличен и за постановка и сюжет.

Водещ на церемонията в празната зала беше комикът Джими Кимъл.

Звездите от телевизионните сериали смениха дизайнерските рокли с най-скъпите нощници и пижами в света. С тях и по пантофи те участваха от домовете си в раздаването на премиите " Еми "

За да се случи неповторимото издание, камери бяха изпратени до домовете на към 130 претенденти за оценки, които бяха призовани да проявят духовитост при речите за своето почитане. По думите на специалистката по американски награди Либи Хил, представена от организацията, даже в случай че церемонията в неделя се окаже неудачна, тя най-малко ще бъде един " забавен неуспех ". След провеждането й обаче всички останаха удовлетворени.

На тазгодишната награди всички телевизионни компании и стрийминг платформи, които получат " Еми " отличие, ще отделят по 100 хиляди $ в интерес на благотворителен фонд за гладуващите деца по света. Към събраните 2,3 милиона $ от 23-те наградата, ще бъде добавен половин милион $ за идеята, дарен от американската телевизионна академия, като общата сума ще доближи 2,8 милиона $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР