Сериалите от 90-те години представляват златния век на телевизионното изкуство.

...
Сериалите от 90-те години представляват златния век на телевизионното изкуство.
Коментари Харесай

Велики сериали на 90-те години, които промениха телевизията

Сериалите от 90-те години съставляват златния век на телевизионното изкуство. Те освен трансформираха метода, по който гледаме телевизия, само че също по този начин въодушевиха ново потомство създатели и сценаристи. Ето няколко типичен сериала от 90-те години, които би трябвало да гледате, даже да сте родени след тях. Бонус няколко ситкома от ранните 2000.

" Приятели " (Friends) - този сериал следва приключенията на шест другари в Ню Йорк. Той е прочут с хумора си, занимателните обстановки и паметните цитати. " Приятели " е станал знак на 90-те години и продължава да бъде обичан от млади и възрастни.

" Бевърли Хилс 90210 " (Beverly Hills 90210) - този сериал следва група от младежи, които живеят в Бевърли Хилс. " Бевърли Хилс 90210 " е бил голям шлагер в 90-те години и се трансформира в паметен сериал.

" Момче среща света " (Boy Meets World) - това е сериал за живота и приключенията на едно момче на име Кори Матюс. " Момче среща света " е прочут с положителната си комедия и занимателните си сюжети.

" Доктор Хаус " (House) - това е сериал за незабравим диагностик, който взема решение комплицирани медицински случаи. " Доктор Хаус " е прочут с неповторимия си воин, занимателните си разговори и ненадминатият си актьорски състав.

" Туин Пийкс " (Twin Peaks) - това е сериал за ликвидиране в дребен град в Северна Каролина. " Туин Пийкс " е прочут със своята загадъчественост и загадъчност, която го прави паметен сериал до през днешния ден.

" Закон и ред: Специален отдел за жертви " (Law and Order: Special Victims Unit) - това е сериал за екип от детективи и прокурори, които проверяват тежки закононарушения. " Закон и ред: Специален отдел за жертви " е прочут с тематиката си, която е настояща и до през днешния ден, както и със своя актьорски състав.

" Сексът и градът " (Sex and the City) - това е сериал за четири приятелки в Ню Йорк, които беседват за любовта, секса и живота. " Сексът и градът " е прочут със своята съвременна тема и мощните си женски героини.

" Спешно поделение " (ER) - това е сериал за екип от лекари и медицински личен състав, които работят в болница. " Заразно зло " е прочут със своята реалистична трагична тема, както и с актьорския си състав.

" Свежият принц от Бел Еър " (The French Prince of Bel-Air) - това е сериал за младия Уил Смит, който е изпратен да живее при богатите си родственици в Бел-Еър. " Френската принцеса " е прочут с хумора си и иконичната си увертюра.

" Семейство Сопрано ( " (The Sopranos) - това е сериал за живота на това да бъдеш мафия. " Семейство Сопрано ( " е прочут със своята присъща тема и критически банкет от критиците.

" Бягство от пандиза " (Prison Break) - това е сериал за талантлив инженер, който се затворява, с цел да помогне на брат си да избяга от пандиза. " Бягство от пандиза " е прочут със своята завладяваща тема и напрежение.

" Лост " (Lost) - това е сериал за група хора, които оцеляват след самолетна злополука на далечен остров. " Лост " е прочут със своята загадъчна тема и мистериозни сюжетни обрати.

" Отчаяни съпруги " (Desperate Housewives) е американски сериал, който се излъчваше от 2004 до 2012 година и има 8 сезона.

" Женени с деца " (Married... with Children) е американски комедиен сериал, който се излъчваше от 1987 до 1997 година и има общо 11 сезона. Той споделя за живота на семейство Бънди - Ал, който работи в обувен магазин, и неговата жена Пеги, която не работи, както и техните две деца Кели и Бад

Тези типичен сериали от 90-те години са единствено някои от многото, които са оставили диря в телевизионната история. Те са отличен метод да се насладите на качествена телевизия и да откриете развлечение в разнообразни жанрове.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР