Сериалите Наследници и Тед Ласо взеха водещите статуетки Еми на

...
Сериалите Наследници и Тед Ласо взеха водещите статуетки Еми на
Коментари Харесай

„Наследници“ и „Тед Ласо“ са големите победители на „Еми“

Сериалите " Наследници " и " Тед Ласо " взеха водещите статуетки " Еми " на церемонията за 74-ото издание на премиите, отличаващи най-хубавите достижения в телевизионното творчество в областта на праймтайм продукции в Съединени американски щати. Ведрият тон на посланията на звезди като Зендая, Лизо и Шерил Лий Ралф бе в контрастност с мрачното въодушевление от повествованието на оповестения за най-хубав трагичен сериал " Наследници " и даже на спечелилия в категорията за най-хубав комедиен сериал " Тед Ласо ".

" Наследници " подели премиите в категориите за трагичен сериал с дръзката южнокорейска поредност " Игра на калмари ". Ли Джун-дже стана първият азиатец, спечелил " Еми " за най-хубав артист в трагичен сериал. " Благодаря ти, че сподели по този начин изобретателно на екран проблемите, пред които всички се изправяме в живота ", обърна се той към основателя на сериала Хуанг Донг-хьок, който завоюва режисьорско  " Еми " за трагичен сериал. На корейски език Лий благодари и на публиката в родината си и добави зад кулисите, че чака признанието да отвори вратите и пред други корейски артисти.

Кинта Брънсън, основател и звезда в сериала " Начално учебно заведение Абът ", завоюва за сюжет на комедиен сериал. Продукцията на Ей Би Си, номинирана и като най-хубава комедийна поредност, е необичаен светъл лъч за телевизионната компания в ерата на доминация на стрийминг платформите, разясняват международните организации. Джейсън Съдейкис завоюва втори следващ трофей за превъплъщението си като американски треньор на английски футболен тим в " Тед Ласо ", а Джийн Смарт – за ролята си в " Хитрини ", като също победи за повторно.

Създателят на " Наследници " Джеси Армстронг провокира реакциите на публиката в залата, когато загатна новия английски крал Чарлз Трети в словото си след приемане на трофея за сериала. " Това е значима седмица за наследниците – нов крал на Обединеното кралство… Очевидно за нас са дали своят вот малко повече хора, с цел да спечелим, в сравнение с за принц Чарлз ", обърна се той към публиката.

Шерил Лий Ралф прекъсна шоуто с къса, само че вдъхновяваща ария за приемането на премията си за най-хубава актриса в поддържаща роля за " Начално учебно заведение Абът ". " Аз съм заплашен тип, само че не пея жертвена ария. Аз съм жена, аз съм актьор и зная къде е мястото на моя глас. Тук съм, с цел да ви покажа по какъв начин наподобява да си вярваш ", насърчи присъстващите тя. Публиката аплодира Ралф на крайници. Певицата Лизо също произнесе оптимистично слово при приемането на премията за най-хубав сериал за поредицата си Lizzo`s Watch Out for the Big Grrrls. " Когато бях дребна, желаех единствено да се видя в медиите. Някой пълен като мен, негър като мен, хубав като мен… ", сподели тя. И актрисата Селма Блеър, която приказва обществено за болестта си от множествена склероза и се появи с бастун на сцената, бе бурно приветствана.

Брет Голдстийн завоюва наградата за най-хубав артист в поддържаща комедийна роля за " Тед Ласо ", а премиите за поддържащи функции в трагичен сериал отидоха при Матю Макфайдън от " Наследници " и Джулия Гарнър от " Озарк ". " Белият лотос " обра няколко трофея, в това число и за най-хубав мини сериал.

Митичната тв водеща Опра Уинфри връчи първата статуетка " Еми " при започване на церемонията на Майкъл Кийтън за ролята му в " Абстиненция ". Уинфри и Кийтън се прегърнаха преди тя да му връчи трофея за най-хубав артист в минисериал. Аманда Сейфрид завоюва трофея за най-хубава актриса в мини сериал за превъплъщението си в Dropout („ Отпадане “) като дамата академик и ловка измамница Елизабет Холмс. Тя благодари на фамилията, приятелите си и даже на кучето си Фин. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР