Сериалът се появява за първи път по телевизионните екрани през

...
Сериалът се появява за първи път по телевизионните екрани през
Коментари Харесай

Сравнихме 12 емблематични герои от телевизионни сериали от 1990-те и 2000-те години в първия и последния им епизод.

Сериалът се появява за първи път по телевизионните екрани през 1946 година Сега те заемат голямо и доста значимо място в актуалното кино. И сериалите също са се настанили крепко в сърцата ни – някои от тях не престават доста години и ние привикваме с обичаните си герои, като че ли с близки другари, и наподобява, че знаем всичко за тях.

Ние също не сме срещу да прекараме вечерта в обичаното си шоу и кофичка пуканки. Но през днешния ден имаме друга задача: взехме решение да разберем по какъв начин героите на паметни филми са се трансформирали по време на фотосите, от първата серия досега на последното появяване на екрана. В последна сметка ги виждаме толкоз постоянно, че може даже да не видим измененията, до момента в който не погледнем фотографията.

Жади Рашид – “Клонинг ”

Шоуто има голям триумф и се излъчва съвсем по целия свят: връзката сред Джейд и Лукас е проследена в 90 страни.

Перри Кокс – “Клиника ”

“Клиника ” работи от 2001 до 2010 година Всички основни герои от поредицата са директно свързани с медицината, като се изключи един – портиера. Между другото, той в началото се яви на прослушване за ролята на доктор Кокс.

Кели Тейлър – “Бевърли Хилс, 90210 ”

За тези, които не помнят или не знаят по какъв начин свърши сериала и се тормозят за основния воин, ще ви кажем: в края на 8 сезон Кели и Брандън се разделиха, а в края на сериал, тя още веднъж стартира спекулация с Дилън.

Дона Мартин – “Бевърли Хилс, 90210 ”

Дона също се оправи добре. Тя се омъжи за Дейвид и сбъдна остарялата си фантазия: отвори фешън бутик с Кели.

Моника Гелър – “Приятели ”

Сериалът “Приятели ” получи самопризнание и известна обич и с право се счита за едно от най-популярните телевизионни излъчвания на всички времена. Дори тези, които не са гледали нито един сериал, знаят героите и техните сюжетни линии съвсем наизуст.

Пени – “Теория за Големия гърмеж ”

Theory е сниман от 2007 до 2019 година, като единствено за 12 сезона са излезли 279 епизода. В продължение на 12 години героите са узрели, трансформирали са се и са намерили своето благополучие: Шелдън получи Нобелова премия, а Леонард и Пени чакат бебе.

Сюзън Майер – “Отчаяни съпруги ”

Шоуто за живота на 4 домакини. Спечели 3 Златни глобуса и беше номиниран за 38 Еми (спечели 7 от тях).

Уили Танер – “Алф ”

Тази поредност, обичана както на деца, по този начин и на възрастни, излиза за първи път през 1986 година и е показана в 80 страни по света. А куклата, изобразяваща Алфа, беше следена от основателя на сериала Пол Фуско по време на фотосите.

Майлс – “Див ангел ”

Този мегапопулярен аржентински ефирен сериал в началото се назовава „ Muñeca brava “, което на испански значи „ смела кукла “. По съветската телевизия първото лъчение се организира от 21 юли 1999 година до 4 август 2000 година Сериалът беше толкоз известен, че по-късно беше преизлъчен още 5 пъти.

Зeнa – “Xena Warrior Princess ”

За първи път Зена се появи в телевизионния сериал „ Невероятните пътешествия на Херкулес “ и се оказа толкоз динамичен и забавен воин, че беше решено да се направи настрана шоу за нея.

Пайпър Халиуел – “Charmed ”

Поредицата за 3 сестри вещици Пру, Фийби и Пайпър, които се борят със злото, излиза от 1998 до 2006 година и публиката също се влюбва във обстоятелството, че основателите се концентрират освен върху магията и магията, само че и върху фамилните полезности.

Дийн Уинчестър – “Свръхестествено ”

Известният сериал за братята Уинчестър има към този момент 15 сезона, които се излъчваха по малкия екран в продължение на 15 години – от 2005 до 2020 година

Кои сериали обичахте през 1990-те и 2000-те?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР