Сериалът Приятели винаги е бил един от любимите ни. Така

...
Сериалът Приятели винаги е бил един от любимите ни. Така
Коментари Харесай

Лиса Кудроу, Приятели и как актрисата защити сериала

Сериалът " Приятели " постоянно е бил един от обичаните ни. Така и ще си остане. Въпреки че сме го гледали стотици пъти и знаем реплики наизуст, към момента се радваме като дребни деца и се смеем с глас на закачките сред актьорите.

През последните няколко години обаче се появиха хора, които започнаха да подлагат на критика поредицата. От една страна, поради неналичието на чернокожи артисти, а от друга - поради сексистките смешки.

Преди време Дейвид Шуимър, който влезе в ролята на Рос Гелър, отбрани сериала, като изрази мнението си, че той е бил шедьовър за времето си. Сега пък е ред и на Лиса Кудроу да изрази своето мнение по въпроса.

В изявление за The Times актрисата признава, че в случай че сериалът се снима сега, то нещата ще са доста по-различни и сигурно няма всички основни функции да бъдат изиграни единствено от бели. Въпреки това, съгласно Кудроу, " Приятели " е имал прогресивна концепция, с което е постигнал доста за времето, в което е сниман и предаван.

" Имахме мъж, който беше изоставен от брачната половинка си и то поради друга жена. Имахме гей женитба, както и развъждане на дете от две дами. Имахме и сурогатна майка. По това време това беше нещо ново и много смело ", споделя актрисата пред изданието.

Тя разказва " Приятели " като шоу, което свързва хората, като капсула на времето, а не като план, цялостен с неточности, по тази причина и не може да си показа действителност, в която " Приятели " не е добър сериал.

Като най-запалените почитатели на сериала, с неспокойствие чакаме Лиса Кудроу, дружно Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат ЛеБланк и Матю Пери, да се съберат още веднъж за специфичния епизод на " Приятели ". Снимките бяха отсрочени поради пандемията от ковид и към момента не се знае по кое време ще бъдат възобновени. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР