Сериалът "Приятели" е на екран от толкова дълго време, че

...
Сериалът "Приятели" е на екран от толкова дълго време, че
Коментари Харесай

Кортни Кокс показа невиждана снимка на Приятели-те преди да станат известни

Сериалът "Приятели " е на екран от толкоз дълго време, че към този момент ни е мъчно да си спомним времената преди началото му. А аз безусловно не мога да си спомня този интервал, тъй като първият епизод е бил излъчен, когато съм била единствено на 2 годинки.

Но хората, които сигурно в никакъв случай няма да не помнят тези времена и постоянно ще си ги спомнят с трогване, са шестимата артисти, които станаха световноизвестни с функциите си на Моника, Чандлър, Рейчъл, Фийби, Рос и Джоу.

Кортни Кокс, която изигра паметната роля на Моника в сериала, показа невиждана досега фотография на актьорите преди да станат известни. На фрагмента, сниман преди 25 години, се виждат Дженифър Анистън, Матю Пери, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвди Шумър и самата Кортни Кокс.

View this post on Instagram
The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguys

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on May 16, 2019 at 2:22pm PDT

На фотографията шестимата са седнали в частен аероплан, държат чаши кафе и се усмихват необятно на камерата.

Кортни разкрива в поста под фотографията, че тогава всички са пътували дружно към Лас Вегас и към момента никой не е подозирал, че сериалът, в който са почнали да се снимат, ще се трансформира в подобен феномен, а те вечно ще си останат ПРИЯТЕЛИ.

Вижте ТУК най-култовите цитати от "Приятели " >>>

От фотографията си припомняме какъв брой млади са били всички, когато са почнали да се снимат в сериала и се връщаме към благите мемоари от първи сезон, когато стартира всичко.

Снимката бързо се трансформира в интернет сензация и събра милиони лайкове за броени часове.

Последният епизод на "Приятели " бе излъчен преди 15 години, само че хората не престават да обожават ситкома и да се вълнуват за всичко, което се случва към обичаните им артисти.

Сега ме извинете, само че аз отивам да си пусна 1-ви сезон!

Още:
Колко богати са актьорите от "Приятели " (благодарение на сериала) Житейските уроци, които ни даде обичаната Рейчъл Грийн от "Приятели " Тоалетите на Рейчъл Грийн от "Приятели ", в които всички бяхме влюбени преди години Помните ли Пауло от "Приятели "? Ето по какъв начин наподобява той в този момент...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР