Сериалът Под прикритие“ се завръща след осемгодишно прекъсване. Снимките на

...
Сериалът Под прикритие“ се завръща след осемгодишно прекъсване. Снимките на
Коментари Харесай

Мариан Вълев: „Под прикритие“ не е просто сериал, а платформа! Разказва значими истории

Сериалът „ Под прикритие “ се завръща след осемгодишно спиране. Снимките на шестия сезон ще стартират през август, а феновете ще видят новите серии през 2025 година
В новия сезон в една от основните функции влиза Юлиан Вергов, ще забележим и развиването на различен паметен облик в ролята на Мариан Вълев – този на Росен Гацов – Куката.
Винаги съм приемал „ Под прикритие “ не толкоз като кино сериал, а по-скоро като извънредно значима платформа, върху която могат да бъдат разказвани общественозначими и обществени истории, значими за генерации българи. Ние, артистите, рефлектираме и отразяваме това, което ни заобикаля и впечатлява и евентуално, както в същинския живот, се развиваме – къде за добре, къде за неприятно, по този начин и в тази паралелна галактика в „ Под прикритие “ се случват същите неща. Нямам самообладание още веднъж да вляза в тази паралелна галактика, съобщи артистът Мариан Вълев, предава Флагман.
Той призна, че е бил един от съперниците сериала да има продължение.
„ Когато се появи опцията, си споделих: „ Кой съм аз, че да откажа на „ Под прикритие “, да откажа шанса на хората да го гледат “. Всичко, което сме сега, изискуем на „ Под прикритие “. Става въпрос за отговорност. Приемам с достолепие тази отговорност и ще дадем всичко от себе си, с цел да бъдем задоволително положителни за нашата аудитория “, безапелационен е Вълев.
Актьорът и продуцент счита, че избрани компании засипват хората с несериозни и евтини филми и сериали. И в едно е сигурен – „ Под прикритие “ ще надгради упованията на феновете.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР