Сериалът „Пътят на честта“ набира все по-голяма популярност и събира

...
Сериалът „Пътят на честта“ набира все по-голяма популярност и събира
Коментари Харесай

Бонка от Пътят на честта - свекървата, която никой не иска, но някои жени имат

Сериалът „ Пътят на достойнството “ набира все по-голяма известност и събира от ден на ден фенове пред дребния екран.

Самата Галя Александрова, актрисата, която влиза в ролята на злата свекърва Бонка, споделя, че този персонаж е трансформирал живота ѝ:

„ Хората ме стопират по улиците и в рейсовете даже, защото пътувам постоянно до Стара Загора, с цел да играя представленията си там. Интересното е, че когато ме видят, някои дами стартират да спорят с мен, че такива свекърви като Бонка не съществували. Вероятно самите те са свекърви. Спират ме и по-млади дами, евентуално нечии снахи, които ми споделят: „ Моята свекърва е същата! “ Любопитното е, че и мъже започнаха да ме заговарят. Вероятно им се желае да имат майка като Бонка “, споделя актрисата Галя Александрова, която се превъплъщава в ролята на злата свекърва Бонка в сериала „ Пътят на достойнството “.

 бонка погалвам александрова NOVA

Актрисата споделя още, че е почерпила въодушевени за облик от персоналния си живот.

„ За облика на Бонка почерпих ентусиазъм от персоналния си опит – моя и на щерка ми, от функциите, които съм изиграла, от българската драматургия, от ежедневните ми наблюдения. Без да познавам хората, обичам да следя улицата и да групирам усещания. А когато ми потрябват, да ги извадя от „ златното си чекмедже “. Бонка е един сборен облик на цялата преднамереност и злопаметност. Самата тя не осъзнава, че е толкоз неприятна. Още повече, тя държи на фамилията и на традициите “, добавя тя.

„ Не мога да издам нищо за бъдещото развиване на облика си, тъй като самата аз узнавам какво ще се случи в последния миг. Това е условието на петимата режисьори на сериала, което особено за мен е едно забавно предизвикателство. Всъщност аз знам какво се случва с Бонка, само че единствено с три епизода напред. “

 бонка погалвам александрова NOVA

За кастинга и преобразяването й за ролята

„ През месец юни се явих на кастинг за ролята на Бонка. Десет дни по-късно ми се обадиха, че съм утвърдена. Заради кино лентата ми се наложи да трансформира напълно цвета на косите си. В живота съм естествено руса, само че изкуството изисква жертви и по тази причина се съгласих да я боядисам. Дълго време не можех да се възприема, само че приятелите и публиката несъмнено харесват комбинацията от сини очи и черна коса. От друга страна огромна част от облеклата и бижутата в дрешника ми не отиват на тъмната коса и към този момент не мога да ги нося “, изяснява актрисата.

 бонка погалвам александрова NOVA

За театралната сцена

На 18 октомври феновете на Галя Александрова могат да я гледат в Театър „ Българска Армия “ в постановката „ Енергични хора “ и на 21 ноември на сцената на Théatro в постановката „ Снаха “.

„ Още на премиерата на сериала ми дефинираха прякора „ Джаро с пола “, само че в постановката „ Енергични хора “ хората ще могат да видят както „ Джаро с пола “, по този начин и „ Джаро с панталон “, тъй като и Михаил Билалов играе в нея “, споделя актрисата.

Още доста любопитни и занимателни истории от живота, за фамилията и професионалния път на Галя Александрова, гледайте във видеото на „ На кафе “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР