Сериалът направи рекордните 574 епизода. Повярвайте ми, ако зависеше от

...
Сериалът направи рекордните 574 епизода. Повярвайте ми, ако зависеше от
Коментари Харесай

Симона От „София – Ден И Нощ“ Най-Накрая Разкри Шокиращата Истина За Сериала!

„ Сериалът направи рекордните 574 епизода. Повярвайте ми, в случай че зависеше от нас, щяха да са най-малко 3500. И ние всички сме извънредно щастливи, че феновете ни почувстваха близки. Те споделяха с нас толкоз смях и сълзи в миналите 4 години… Но всяка телевизия има цялостното право да разнообрази програмата си, да пусне или да спре един собствен план, когато реши това.

Ние всички разбираме какъв брой е значимо да се дава път на нови планове в ефира, да се радват феновете с нови неща. Трябва многообразие “, завява екранната Симона за сериала „ София – денонощно “. Тя споделя още, че в случай че някой ден фотосите продължат, всички биха се върнали с огромно наслаждение на снимачната площадка. Калина отхвърля в миналото сред нея и сътрудниците да е имало някакви кавги за пари.

Тя е безапелационна, че връзките им с продуцента са съвършени и в никакъв случай никой не си е тръгвал поради пари. „ Това е доста смешно! Нито хонорарите са били обидно ниски, нито сме имали каквито и да било разногласия за пари. Пълни измислици! “, споделя актрисата, написа marica.bg.

Симона и Асен

Калина разкрива и какви са същинските й връзки с екранния й брачен партньор – Асен. „ В прелестни връзки сме. Изключително ми е непосредствен. Още когато се видяхме, имах възприятието, че го познавам от хиляди години. Случвало ли ви се е такова нещо, като че ли другарството е реалност още от първата минута, от първите разменени думи с някого? Не предстои на подозрение и на инспекция във времето, просто е реалност. Много е необичайно в действителност.

Той си е моята сродна душа. Но сред нас в никакъв случай не е имало повече от другарски усеща. Усетихме доста мощни другарство и до момента си споделяме много неща, желаеме си препоръки за всичко. И когато едни връзки тръгнат по този начин ясно в избрана посока и минат няколко години, то любовна връзка е някак неуместна тъкмо с най-хубавия ти другар “, разкрива екранната Симона.

„ За нас другарството е най-ценното и не желаеме да го губим. Кой знае, в случай че се бяхме загаджили, несъмнено щяхме да развалим химията на Симона и Асен на екран, както стана с много от екранни двойки “, добавя още Калина.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР