Сериалът `На всеки километър` ще се излъчва в праймтайма на

...
Сериалът `На всеки километър` ще се излъчва в праймтайма на
Коментари Харесай

Волгин: Като стана шеф на БНТ пускам `На всеки километър` в праймтайма

Сериалът `На всеки километър` ще се излъчва в праймтайма на Българска национална телевизия, когато Петър Волгин стане началник на националната телевизия. Тези си проекти показа самият публицист във Facebook страницата си.

Коментарът му бе подбуден от това, че Българска национална телевизия ще означи 75-ия рожден ден на артиста Стефан Данаилов с лъчение на негови филми, в това число и епизод от " На всеки километър ".

" Този сериал би трябвало да се демонстрира по-често. Когато стана общоприет шеф на Българска национална телевизия, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма. Разбира се, преди всеки епизод ще има малко встъпление, което ще изяснява какъв брой прекрасен е " На всеки километър ", написа Волгин в обществената мрежа и добави, че най-върлите антикомунисти в малкия екран ще вършат показване на сериала преди всеки епизод, а за това ще ги подтиква с покачване на заплатите, тъй като " българските антикомунисти за негативно време стават комунисти, стига да са финансово стимулирани ".

Целият коментар на Волгин:

Приветствам самодейността на Българска национална телевизия да означи 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов с проявление на негови филми, в това число и с епизод от " На всеки километър ". Този сериал би трябвало да се демонстрира по-често. Когато стана общоприет шеф на Българска национална телевизия, едно от първите неща, които ще направя, е да излъча целия сериал в праймтайма. Разбира се, преди всеки епизод ще има малко встъпление, което ще изяснява какъв брой прекрасен е " На всеки километър ". Водещи на тези прелюдия ще бъдат най-ярките антикомунисти в Българска национална телевизия. Мислите, че ще откажат? Мислите, че убежденията няма да им разрешат? Ще се съгласят и още по какъв начин! Достатъчно е единствено да им бъдат увеличени заплатите. Българските антикомунисти за негативно време стават комунисти, а и всевъзможни други, стига да са финансово стимулирани. При тях убежденията се диктуват от паричните знаци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР