Сериалът на НВО Чернобил за броени дни се превърна в

...
Сериалът на НВО Чернобил за броени дни се превърна в
Коментари Харесай

Москва отвъща на удара: Снима политкоректен клонинг на сериала Чернобил

Сериалът на НВО " Чернобил " за броени дни се трансформира в международен феномен. Оценките за него са най-високите вероятни, по-високи даже от тези за именитата тв поредност GoT, а в Москва страдат надълбоко и мъчно могат да понесат шамара, разкрил тоталната некомпетентност на Съветска Русия след нещастието.

Плеадата проправителствените медии сипят огън и жупел против хитовата тв лента, а Кремъл съществено се тормози за продажбите си на нуклеарно съоръжение след непредвидения триумф на кино лентата и...

Реши да отговори с контра филм, типично в стилистиката на познатите през последните години хибридки с московски адрес.

Така, Русия още тази година ще пусне собствен клонинг сериал, отдаден на бедствието в атомната електроцентрала. Снимките са по поръчка на телевизия НТВ с поддръжката на съветското Министерство на културата.

Продукцията има упоритостта да се конкурира с хитовата поредност на HBO, в която се споделя по какъв начин Съветския съюз прикрива повредата, провокирана от поредност човешки неточности.

И, естествено, в съветския вид на сериала ще разкрие сюжет за хипотетична ``западна намеса`` в нещастието.

Във фокуса на събитията ще бъде Украинският отдел на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Съюз на съветските социалистически републики. А основният персонаж в сериала ще бъде подполковникът от военното контраразузнаване - Андрей Николаев, който идва в Припят, с цел да откри умел чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, обвинен в шпионаж.

Снимките на лентата са почнали още през 2014 година, само че към момента не са приключени. Лентата била замразена заради липса на пари. Сега обаче в изискванията на форсмажор се откриха.

Ето и филмов откъс, за който се твърди, че съдържа същински фрагменти от съветската продукция, която ще има нелеката задача да се мери с продукцията на НВО:


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР