Сериалът Малкълм си беше истинско явление в родния телевизионен ефир

...
Сериалът Малкълм си беше истинско явление в родния телевизионен ефир
Коментари Харесай

14 години след края: Какво се случва с героите от ''Малкълм'' днес?

Сериалът " Малкълм " си беше същинско събитие в родния ефирен ефир при започване на века. Хуморът беше пиперлив, а за днешно време даже недопустим. Последният епизод на сериала се снима през 2006 година

Какво се случва с обичаните ни хлапета от сериала, както и техните екранни родители?

Виж още: Странна болест: Актьорът, изиграл Малкълм, не помни да е играл в сериала!

Франки Мюниц

Наскоро ви разказахме странната история на екранния Малкълм. Заради заболяване той не си спомня по-голямата част от фотосите на сериала. Днес се занимава професионално с автомобилизъм.

Виж още: Всички помним ''Дързост и красота''! Ето с какво се занимават и по какъв начин наподобяват актьорите през днешния ден

Кристофър Мастерсон

Той изигра ролята на огромния брат на Малкълм, Францис. Има много функции, както в сериали, по този начин и във филми. От 2010 година насам е най-вече dj.

Виж още: Заради ненавист: Никога няма да видите тези артисти дружно!

Джейн Качмарек

Тя беше изигра ролята на Луис, майката на Майкълм. Номинирана е за 3 награди Златен глобус и 7 награди Еми. Все още се снима в сериали. Актрисата страда от артрит, поради който си сменя става през 2004 г. 

Виж още: Актрисите, които изиграха най-известните си функции бременни! Без даже да разберем

Ерик Пер Съливан

Той изигра ролята на Дюуи - най-малкият и прецакан брат на Малкълм. През 2016 година стопира с актьорството. След това излиза и от медийния живот. Не е деен и в обществените мрежи.

Джъстин Бърфилд

Екранният Рийс също към този момент не се снима във филми и сериали. Днес е музикален процудент. През 2010 година става изобретателен шеф на известна звукозаписна компания.

Брайън Кранстън

Бащата на Малкълм изигра ослепително основната роля във " В обувките на сатаната ". С тази роля получи 5 номинации за премия Златен глобус, като печели една премия.

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР