Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години,

...
Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години,
Коментари Харесай

Кой герой от Игра на Тронове си според ЗОДИЯТА

Сериалът, който държа на нокти хиляди души цели 8 години, може и да е приключил, само че любовта към него остава. Чудили ли сте се в миналото, в случай че трябваше вие да участвате в Игра на Тронове , кой воин бихте били?
Оказва се, че астрологията има какво да каже по въпроса.

Овен – Денерис Таргариен
Овен може да бъде супер огнен и самоуверен, тъй че Денерис е съвършеният темперамент, който въплъщава този преносим знак. Точно както тя е гладна за власт и ще поведе армията да направи това, което желае, подобен е и Овенът на бойното поле на живота.
Защо се провали " Игра на тронове "?
Телец – Джейми Ланистър
Лоялен и любящ, Джейми е емблематичен Телец. Неговата непримиримост и желанието да бъде правилен на думата и интелекта, очарованието и тактиката, го води до няколко победи. Той е и типичен романтик, подготвен да остане до край до своята обичана.
Близнаци – Аря Старк
Близнаците са известни със своите двойни персони и дарба да носят " доста лица ", изложение, което изцяло пасва на Аря. Адаптивна и разумна, Аря знае по какъв начин да играе добре играта.
Рак – Джон Сноу
Човек на фамилията, Джон Сноу въплъщава изцяло представителите на зодия Рак. С сензитивно сърце, което той се пробва да прикрие, с цел да получи почитание от хората към него, Джон е един от най-големите герои от поредицата. Плюс това, той може да бъде тъмен на моменти, които тези, които контактуват с представители на тази зодия постоянно, могат да схванат добре.
Лъв – Бриен от Тарт
Лъвовете обичат да демонстрират гениите си и бъдат воин, който е много в сходство с Бриен. Със златно сърце, жестока мощ и предпочитание да пази тези, които обича, Бриен се гордее с пътя си като рицар.
Дева – Самуел Тарли
Винаги перфекционист, Самуел е изцяло изобразен като Дева. " Девите са известни със своя разсъдък, организация и мощна дарба да правят нещата, които Самуел е направил през цялата епична поредност.
Везни – Санса Старк
Тази дама знае по какъв начин да раздруса политическата игра. Нейната благородност и грациозност в никакъв случай не са се колебали, а способността й да надхитри другите е подарък, с помощта на присъщото й схващане на хората и това, което те желаят. Тя е обвързвана с баланс и поддържане на мира с другите, което е най-голямата потребност на Везни.
Скорпион – Церсей Ланистър
Скорпионите обичат да дават отговор безусловно на всичко и могат да бъдат много интензивни, сходно на Церсей. Но тя не е зла по своята същина, просто през целия си живот се е борила, с цел да получи почитание, макар непрекъснатия напън. И не се забърквайте с нея, тъй като евентуално няма да спечелите.
Стрелец – Тортмунд
За Стрелецът най-важното е свободата. Той не обича да бъде вързан или арестуван надалеч от идващото си премеждие. Тормунд стартира нови прекарвания без съмнение и даже е подготвен да промени мнението си, до момента в който израства.
Козирог – Краля на нощта
Козирозите са амбициозни и нетърпеливи да се повдигнат над другите, само че те също могат да бъдат сложни за схващане и от време на време да са малко ледени. Но това не е безусловно нещо неприятно. Те просто ценят своята визия и завоевания като основни за дълготрайния им напредък.
Водолей – Бран Старк
Често се смята за " талант " на зодиака, тези, родени под знака на Водолей, имат неповторимата дарба да виждат в бъдещето и да четат мозъците на хората към тях. Плюс това, Бран е малко прочувствено откъснат, което е линия на този знак.
Риби – Мелисандре
Може да не сте на повече от 400 години, само че в случай че сте Риби, притежавате повече Мелисаднре от колкото мислите. Последният знак на зодиака, Риби, нормално демонстрира характерности на мъдрост и дълбочина, към които хората естествено се тълпят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР