Сериалът Игра на тронове спечели стстуетката за най-добър драматичен сериал

...
Сериалът Игра на тронове спечели стстуетката за най-добър драматичен сериал
Коментари Харесай

Игра на тронове спечели статуетката за най-добър драматичен сериал на наградите Еми

Сериалът " Игра на тронове " завоюва стстуетката за най-хубав трагичен сериал на тазгодишната гала по връчването на премиите " Еми ".

Сценаристите и продуценти  Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс излязоха на сцената в Майкрософт Тиътър дружно с целия екип.  Според Бениоф заслугата за триумфа е на първо място на писателя, основал поредицата  - Джордж Ар Ар Мартин

" Да пишем за артисти като тези е чест, която се случва един път в живота, само че ние не сме измислили героите, това е Джордж Ар Ар Мартин. Шоуто нямаше да случи без лудия талант Джордж. "

Ди Би Уайс беше на друго мнение:

" Шоуто е толкоз положително, колкото хората, които го вършат и ние сме благословени и късметлии да имаме най-хубавите артисти и екип. "

Актьорът Питър Динклидж пък взе премията за най-хубава поддърржаща мъжка роля за облика на Тирион Ланистър в сериала. В изявление след церемонията той сподели, че доста изначало е имал разнообразни терзания по отношение на присъединяване си в него, само че по-късно харесал героя си и известността на Игра на тронове го е изненадала:

" Обожавам този воин и историята, която описваме, тъй че отлично, когато хората усещат нещата, които правиш, по същия метод. "

 Най-добър комедиен сериал тази година стана " Прекрасната г-жа  Мейзъл " - роман за стопанка, която се трансформира в стенд-ъп комедиант. 

Изненади и този път не липсваха - " Историята на прислужницата ", който се очакваше да завоюва много награди тази година, взе единствено три статуетки в по-незначителните категории. Някои  артисти пък получиха своето първо отличие Еми като Матю Рийс за най-хубав трагичен артист за присъединяване си във кино лентата " Американците " и Клеър Фой за ролята си на Елизабет Втора в " Короната ". 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР