Сериалът идва през април догодинаПоследният и дългоочакван сезон на фентъзи

...
Сериалът идва през април догодинаПоследният и дългоочакван сезон на фентъзи
Коментари Харесай

Секс и насилие в последния сезон на „Игра на тронове“

Сериалът идва през април следващата година


Последният и дълго чакан сезон на фентъзи сериала по скандално сполучливата литературна средновековна жанрова екстраваганца “Песен за огън и лед ” на Джордж Мартин, озаглавен “Игра на тронове ” ще бъде излъчен през април, 2019 година и ще се състои от 6 епизода, оповестиха от HBO. От малкия екран разпространиха и специфичен тийзър филмов откъс, само че към момента липсва дефинитивна дата на премиерата на сезона.

Поредицата “Игра на тронове ”, се трансформира в световен поп-културен и изтънчен феномен. Очаква се финалният сезон на сериала да счупи рейтинговите върхове.

Междувременно от HBO приготвят няколко плана, чието деяние ще се развива в същата “вселена ”, оповестява “Варайъти ”. Телевизията към този момент е поръчала нов план на сценаристката Джейн Голдман, известна с работата си по фентъзито “Звезден прахуляк ” и “Домът на мис Перигрин за чудати деца ”.

Действието в сериала, по който работи Голдман, ще се развива хиляди години преди събитията от “Игра на тронове ” и ще опише за златната ера на героите във Вестерос и нейния крах, добавя изданието. Това няма да бъде историята, която си мислим, че знаем. Междувременно към този момент е почнал кастингът за пилотния епизод на плана на Голдман. Главните функции са поверени на Наоми Уотс и на Джош Уайтхаус.

Едно е несъмнено – последният сезон на “Игра на тронове ” ще предложи обилие от секс и принуждение.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР