Сериалът Алф е един от любимите сериали на милиони хора

...
Сериалът Алф е един от любимите сериали на милиони хора
Коментари Харесай

Вижте кой е актьорът, играещ извънземното АЛФ в сериала

Сериалът „ Алф ” е един от обичаните сериали на милиони хора по света. Ако сте израснали през 90-те, няма метод да не сте го гледали. Всички помним Уили, Кейт, Лин, Браян, както и досадните съседи Ачмонек.
От излизането на сериала до ден-днешен доста хора си задават въпроса – АЛФ кукла ли е или същински човек. Първоначалните клюки гласяха, че извънземното е кукла, която се ръководи на конци и снимането на един епизод е било същински смут за режисьорите и актьорите, защото отнемало пъклен доста време.
В последна сметка обаче, се оказа, че обликът на АЛФ е изигран от човек, облечен в костюм, само че озвучаван от различен артист – Пол Фуксо. Човекът, който е влезнал в костюма на АЛФ се споделя Михали Мезарос – Мичу (Mihaly Meszaros – Michu).

Мичу е маджарин по националност. Роден през 1939 година в Будапеща. Висок е едвам 84 сантиментра, което го прави съвършен за потребностите на продуцентите. Живее в Съединени американски щати, Калифорния от 1980 година. Снимал се е в няколко кино лентата, последният, от който е Warlock: The Armageddon. Безспорно обаче, най-големият му триумф, въпреки и в сянка, си остава изиграването на паметното извънземно АЛФ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР