Серхио Йул продължава да бъде в радара на Хюстън, защото

...
Серхио Йул продължава да бъде в радара на Хюстън, защото
Коментари Харесай

Йул се врече във вечна вярност на Реал

Серхио Йул продължава да бъде в радара на Хюстън, тъй като точно Рокетс държат НБА правата му, само че до момента той постоянно е отказвал предложенията на американците. Гардът се трансформира в една от емблематичните фигури за Реал (Мадрид) в последните години, като не става дума само за баскетболния отбор на столичани, а за целия състезателен клуб.

30-годишният гард играе за “лос бланкос” от 2007 година насам, а в този момент се врече във безконечна честност на тима, изразявайки желанието да прекара остатъка от кариерата си в Мадрид. Изградил си реномето на един от най-хубавите изпълнители на континента, Йул има във визитката си две трофеи от Евролигата и пет шампионски трофея от испанското състезание като част от Реал.

“Трудно е да отхвърлям на офертите от НБА, тъй като е доста специфична лига. Но към този момент съм го правил няколко пъти и нееднократно съм подчертавал, че съм благополучен в Реал. Искам да остана тук и да продължа да надвивам. Би било ужасно да приключа кариерата си в Мадрид. Имам контракт за още значително време, само че виждам на нещата малко по малко и в този момент съм съсредоточен върху идния сезон”, сподели Йул пред Radio Marca.

Испанският национал има общо 16 трофея на клубно равнище, като всички от тях са извоювани с белия екип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР