Серхио Рамос, капитанът на Реал“ (Мадрид), изравни впечатляващо постижение на

...
Серхио Рамос, капитанът на Реал“ (Мадрид), изравни впечатляващо постижение на
Коментари Харесай

Рамос изравни постижение на Меси

Серхио Рамос, капитанът на „ Реал “ (Мадрид), изравни впечатляващо достижение на мегазвездата на огромния противник „ Барселона “ – аржентинецът Лионел Меси. Бранителят се разписа против „ Жирона “ при триумфа на „ белия балет “ с 4:1 от втория кръг на Ла Лига. Така испанският национал вкара в 15-ти сезон подред. Само Меси може да се похвали с подобен рейд в Примера дивисион. Свирепият защитник бе прецизен от бялата точка, допринасяйки за цялостния поврат на „ кралете “.
Освен това Рамос е на 13-то място по ефикасност измежду дейните играчи в Испания със своите 56 гола.
Двубоят против „ Жирона “ обаче няма да бъде запомнен с положително от неговия сътрудник в защита Марсело. Бразилецът остана неприятно сюрпризиран от промяната му в 60-ата минута, когато на негово място на терена се появи Рафаел Варан.
„ Не чаках да бъда сменен и не разбрах каква е повода – изясни крайният бранител след мача. – Уважавам обаче решението на треньора Хулен Лопетеги. Желанието ми бе да продължа да играя, тъй като се усещах в кондиция. “
Южноамериканецът добави, че отсъствието на Кристиано Роналдо, минал през лятото в „ Ювентус “, към момента се усеща, само че Гарет Бейл и Карим Бензема се оправят чудесно в предни позиции. Именно двамата вкараха и останалите голове в неделя.
На „ Сантяго Бернабеу “ продължава и сагата с Лука Модрич. Хърватинът остана запаса в трети следващ мач от новата акция. През лятото се заприказва за трансфер на опитния полузащитник в посока „ Интер “, само че договорка нямаше. Не е изключено халфът към момента да не е в оптимална форма поради закъснялото му включване в подготовката на отбора поради присъединяване в отбора на Хърватия на Мондиал 2018.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР