Серхио Рамос е наследникът на Кристиано Роналдо в „Реал“ (Мадрид).

...
Серхио Рамос е наследникът на Кристиано Роналдо в „Реал“ (Мадрид).
Коментари Харесай

Рамос е наследникът на Кристиано Роналдо

Серхио Рамос е наследникът на Кристиано Роналдо в „Реал“ (Мадрид). Португалската звезда напусна „кралете “ през лятото, а това предстоящо се отрази върху резултатността на отбора. През сегашния сезон тимът има 30 маркирани гола в 20 кръга на Ла Лига. Преди година по същото време „Реал“ бе отбелязал 43 пъти.

Роналдо има непредвиден заместител и той се споделя Серхио Рамос. Бранителят към този момент е най-резултатният състезател на отбора, като в 30 срещи във всички шампионати има 9 попадения. Седем от тях са от дузпи, като капитанът на „балета“ няма пропуск от бялата точка. Рамос вкара от углавен удар и против „Жирона“ в първа среща от 1/4-финалите за Купата на краля (4:2). Защитникът опъна мрежата и от игрова обстановка, само че двете попадения на гостуващия отбор оставят реванша отворен.
„Още нищо не се знае – сподели Сантиаго Солари, треньор на „Реал“. – Сблъсъкът не е решен и чакам сложен реванш, в който ще имаме потребност от солидна игра в отбранителен план“.

Бразилецът Винисиус изигра нов мощен мач и поведе в класацията по асистенции в шампионата с 5 основни подавания.

Халфът Иско се появи като запаса. Бъдещето му на „ Сантяго Бернабеу “ е под въпрос. Играчът не желае да напусне отбора, макар интереса от „ Манчестър Сити “, „ Интер “, „ Ювентус “ и ПСЖ. Неговият приоритет е да продължи да играе за „ Реал “ и през идващия сезон, само че това зависи от едно значимо изискване: дали Сантиаго Солари ще остане отпред на тима. Ако аржентинецът резервира поста си, то Иско ще изиска трансфер.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР