Серхио Перес твърди, че е въпрос на броени дни да

...
Серхио Перес твърди, че е въпрос на броени дни да
Коментари Харесай

Серхио Перес трябва да има нов договор до броени дни

Серхио Перес твърди, че е въпрос на броени дни да има нов контракт, като желанието му е да остане във Форс Индия. Контрактът на мексиканеца изтича в края на годината, само че упованията са той да продължи в отбора като съотборник на Ланс Строл.

Бъдещето на основания на " Силвърстоун " отбор беше сложено на тестване, само че бащата на Ланс Строл – Лорънс се появи като ангел-спасител, дружно с воден от него консорциум от вложители. Перес от своя страна също има финансов тил, тъй че наподобява много евентуално той да продължи във Форс Индия, за разлика от Естебан Окон.

" Тъкмо приказвах с Чеко " съобщи журналистът от Фокс Луис Мануел Лопес. " Той удостовери, че остават няколко дни до момента в който договорът му се възобнови автоматизирано ".

Бъдещето на Окон е по-неясно. Има клюки, че 21 годишният французин може да размени Стофъл Вандоорн в Макларън и да бъде съотборник с Калрос Сайнц. Тимът от Уокинг има и други варианти, като да вземем за пример да увеличи Ландо Норис. Не е изключено, обаче, Норис да бъде даден на Торо Росо, с цел да се форсира прекосяването на Джеймс Кей в закъсалия британски тим.

Insider: New Perez deal due in 'days' #F1 @1sergioperez @ForceIndiaF1 https://t.co/OtLRyFtNi9 pic.twitter.com/ZxnxmBj4q9
— F1-Fansite.com (@F1Fansite) 17 август 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР