Серхио Перес ще се върне в кокпита си този уикенд,

...
Серхио Перес ще се върне в кокпита си този уикенд,
Коментари Харесай

Серхио Перес е излекуван, ще кара в Испания

Серхио Перес ще се върне в кокпита си този уикенд, откакто пробата му за COVID-19 тази седмица бе отрицателен. Мексиканският водач пропусна и двете съревнования на пистата Силвърстоун. Между Гран при на Унгария и Англия той пътува до родината си. Собственото му пояснение бе, че е отишъл да посети майка си, която претърпяла случай. Съществува и доктрина, че е търсил спомагателни спонсорски пари, с цел да резервира мястото си в отбора на Рейсинг Пойнт. Впоследствие италиански медии оповестиха, че Себастиан Фетел към този момент е подписал с Астън Мартин, до момента в който немски такива настояват, че спонсори от Мексико са нараснали парите за английския екип.

От Рейсинг Пойнт се надяваха, че Перес ще може да кара още в петия кръг от шампионата. Вторият му теста обаче – след седемдневна карантина – също бе позитивен. Едва в този момент резултатът е отрицателен.

„ Радваме се да споделим новината, че Серхио Перес е с отрицателен резултат за COVID-19. ФИА удостовери, че Чеко може да се върне в падока и ще се състезава този уикенд в Гран при на Испания “, разясниха от тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР