Сергей Станишев, жена му Моника и децата им са си

...
Сергей Станишев, жена му Моника и децата им са си
Коментари Харесай

Станишеви на море в Дубай за 1900 лв. на нощ

Сергей Станишев, жена му Моника и децата им са си подарили скъпа отмора в първокласен Дубай, заяви „ Ретро “. Лидерът на ПЕС завел фамилията си на почивка в един от най-модерните и известни хотели освен в емирството, само че и на планетата – 5-звездния ризорт „ Атлантис “. Той е прочут като обичаното място за отдих на редица холивудски звезди, измежду които Робърт де Ниро и Антонио Бандерас.  Справка с ценоразписа на хотела демонстрира, че цените за единствено една вечер там започват от 1900 лв., само че за двойна стая. Станишев обаче е бил с жена си, двете им деца и доведената им щерка, което значи, че или са наели две обособени двойни стаи, или са се потопили в лукса на семеен суит, чиято цена на вечер стартира от 5300 лв.. В скандално високата сума влизат само спането и закуската. Всички останали хранения и потребления от заведенията за хранене и питейните заведения на територията на ризорта се заплащат в допълнение от джоба на клиента, което прави престоя там още по-скъп.
От фотосите на доведената щерка на Станишев – Моника, която е кръстена на своята майка, се вижда, че фамилията не е плажувало само край басейните на ВИП комплекса със международна популярност, а се е впуснало и в рискови преживявания.
 Част от тях девойката е споделила със своите почитатели в обществените мрежи. Заедно с братчето ѝ Георги и сестричката ѝ Дария плували дружно с делфини – една от най-известните атракции, с която „ Атлантис “ притеглят туристи от всички континенти. Освен това опознали и морското дъно, гмуркайки се в подводната лагуна край комплекса, която е построена по неестествен метод, само че е населявана от десетки чудати морски типове.  Очевидно наследниците на някогашния министър председател са рискови натури от дребни. Щерка му Дария след 2 месеца ще навърши 11 годинки, а братчето ѝ Георги през идното лято ще стане на 9. Семейството живее сред Брюксел и София.

Моника Станишева има и две деца - щерка Моника и наследник Венцислав, от първия си брак с банкера Венцислав Йосифов. Той умря през предишния декември на 74-годишна възраст. След гибелта му се разбра, че е страдал от голям брой болести, а в последните месеци от живота си е бил изцяло обездвижен след тежко рухване. На погребението му участваха някогашната му жена Моника и общата им щерка. Синът им Венци, който живее в чужбина, не бе видян.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР