Сергей Станишев има два аршина, с които мери. Думите му

...
Сергей Станишев има два аршина, с които мери. Думите му
Коментари Харесай

Станишев искаше да седнем на една маса с ГЕРБ, призна депутат от БСП

Сергей Станишев има два аршина, с които мери. Думите му демонстрират, че той реагира напук на настоящето управление на партията, без изобщо да има интерес какво е нужно на обществото.
На Националния съвет ми направи усещане, че Станишев искаше да седне на една маса с ГЕРБ под меката форма на кръгла маса, само че обстановката, в която живеем – ежедневните доказателства по какъв начин страната е завладяна от мафията ГЕРБ, по какъв начин корупцията се шири на всички места и по какъв начин хората недоволстват-. ”
Това съобщи пред bTV Стоян Мирчев от групата на Българска социалистическа партия. Той не се изрече ласкаво и за различен член на вътрешната съпротива в левицата, а точно Георги Гергов.
„ И господин Гергов от началото на това Народно заседание желае колаборации с ГЕРБ, само че виждаме, че това е пагубно както за страната, по този начин и за всички политически субекти, които се пришиват към ГЕРБ.
Виждаме какво се случва с патриотите, помним в предходния парламент какво се случи с реформаторите “, напомни Мирчев. Той добави, че
„ Не помня на Национален съвет, както и по медиите в миналото, Георги Гергов да е подлагал на критика ГЕРБ ,. Преди да желае оставката на ръководителя на партията или на който и да било, първо би трябвало да огледа, че повече от половината от партийна организация в Пловдив е събрала подписи за неговото премахване от партията ”, сподели социалистът.
Народният представител напомни, че желанието на ръководителя на партията постоянно е било да има директен избор, като още от началото е имало рецензии и опит за огромен отпор на това решение: „ Бламиране щеше да има, в случай че беше отсрочен директният избор. Изборите бяха изтеглени с 2 седмици и това решение бе подкрепено от целият Народно събрание. ”
„ В партийните структури няма разделяне. Има разграничение в Националният съвет. Това са едни доста познати на партията и обществото персони, само че това са няколко индивида. Аз съм от Силистренска област. Елате в партийната организация, там разделяне няма, а са стотици членове. От едната страна слагаме десетки хиляди членове на партията, измежду които няма разделяне, в другия случай слагаме няколко души, които не са откровени и с обществото, и със себе си ”, приключи Стоян Мирчев.
Той взе отношение и по националната подписка, която от социалистите афишират за национален избор на съмнение.
„ Искахме да предизвикваме национална подписка, тъй като партиите непрекъснато са упреквани, че са надалеч от хората, а най-лесният метод да си измежду хората и да чуеш техните отзиви е да отидеш при тях . За страдание Националният съвет на Българска социалистическа партия бе срещу и реши да се внесе избор на съмнение. След подписката щеше да има избор на съмнение, само че преди този момент щяхме да проведем диалог с жителите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР