Сергей Станишев и съпругата му Моника се радват на истински

...
Сергей Станишев и съпругата му Моника се радват на истински
Коментари Харесай

Станишеви тънат в лукс за Коледа, вижте как празнуват СНИМКА

Сергей Станишев и брачната половинка му Моника се радват на същински дворец в тузарския софийски квартал „ Драгалевци ”! Навръх най-светлия християнски празник Сергей Станишев и неговото семейство са се потопили в същински разкош.

Заради честите си пътувания поради работните си задължения ръководителя на ПЕС рядко се задържа във фамилния си дом в Драгалевци. Но четириетажната къща на някогашния министър председател в действителност е за знамение и приказ. Там звездната фамилия чества всички празници и се събират към трапезата.

Сергей Станишев, брачната половинка му Моника и децата им населяват дом с разгъната повърхност от 1000 квадрата, написа „ Ретро ”.

Край коледната софра с изключение на екс министър-председателя и брачната половинка му Моника ще седнат щерка им Дария, сина Георги и двете деца на пиарката от предходния й брак. И тази година семейство е спазило традицията и има жива елха.

Децата им пък сами са построили джинджифилова къщичка-истинско сладкарско прелъщение.

Въпреки голямата си претовареност Сергей Станишев намира време за децата си. Когато си е в къщи той постоянно гледа с тях детски филмчета и им чете приказки.

Дoмa cи в „ Дpaгaлeвци “ Cepгeй и Moниĸa зaĸyпили oт бaнĸa мaлĸo cлeд ĸaтo ce poдилa дъщepичĸaтa им Дapия. Идeятa им билa дa имaт пoвeчe пpocтpaнcтвo, зa дa мoгaт дeцaтa дa игpaят нa вoля.

„ Въпреки това постоянно има пердах за играчки, само че те доста се обичат и са неразделни ”, споделя Сергей Станишев за децата си.

Половинката на аления ръководител на ПЕС се е погрижила дома им да наподобява като от списание с мебели и обзавеждане, решени в светли, бежови нюанси.

Комшиите на семейство Станишеви са очаровани, че дома им не наподобява на къщите на мутри и олигарси, наводнили квартала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР