Сергей Рязански, участвал като космонавт в работата на Международната космическа

...
Сергей Рязански, участвал като космонавт в работата на Международната космическа
Коментари Харесай

Руски космонавт сензационно: В Европа има летище на извънземни

Сергей Рязански, взел участие като космонавт в работата на Международната галактическа станция, описа пред публицисти, че е видял от орбитата европейски космодром за НЛО, изумявайки по този метод повелителите на перото, които преди всичко са желали да чуят от него нещо за загадъчната планета Нибиру, написа Езоретер.
Планетата Хикс също ни интересуваше, както и извънземните, споделя Сергей, само че.. за жалост или благополучие, не съумях да я видя. Въпреки това, не останах без изненади, тъй като съумях да видя някакво необичайно оборудване в Европа, което може условно да се назова космодром за галактически кораби на извънземни. На територията на една от европейските страни (няма право да споделя коя) забелязах огромна гориста територия, която безусловно е осеяна със загадъчни кръгове, квадрати и триъгълници. Какво е това тъкмо, не мога да кажа, даже и да направя догадки. Но си представете обширна територия от няколкостотин километра и на нея нещо такова - инцидентно по никакъв метод не е. Структурите очевидно за изкуствени, само че от кои и защо са основани, това е въпросът?
Уфолозите след тези откровения на съветския космонавт незабавно изпаднаха във екстаз. Те незабавно прецизираха, че такива космодроми има из цялата Земя и видяният от Сергей обект не може да се счита за неповторим. При това, самият факт, че чиновник на МКС споделя подробни неща обаче, приказва доста.
Земляните, разясняват експертите, наивно считат, че всичките тези апарати, които ние виждаме и идентифицираме като НЛО, дохвърчат от космоса или Луната - най-близката площадка за базиране на междузвездни кораби. Но пришълците на нашата планета от дълго време имат добре развита инфраструктура, нужна за пълноценното действие на летателните им апарати. Това добре го знаят всичките държавни управления. Те обаче не престават да мамят елементарните хора, че няма никакви извънземни. Мълчат и за контактите с инопланетяните.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР