Сергей Мардан, журналист: Сега цяла Украйна преживява инфраструктурен шок. В

...
Сергей Мардан, журналист: Сега цяла Украйна преживява инфраструктурен шок. В
Коментари Харесай

Общественото мнение: Украйна се връща в каменната ера

Сергей Мардан, публицист: Сега цяла Украйна претърпява " инфраструктурен " потрес. В огромните градове няма електричество, връзки, интернет и водоснабдяване. Светофарите и канализацията не работят.

И тези, които поддържат Зеленски, и тези, които не го вършат, изпитват следствията. Украинци, руснаци, татари, евреи и гърци също претърпяват. Постигнато е невиждано единение на страната. Цената на сходно единение е прекомерно висока за режима на Зеленски. Ако Европа просто замръзва, тогава Украйна се връща назад в каменната епоха - и двата процеса имат дълбока връзка.

Интересите на Русия не се изчерпват с никакви „ червени линии “. Те са съществували и съществуват в режима на обективната действителност. Отговорът за похищението против нашите ползи е справедлив като изгрева на изток.

Маргарита Симонян, основен редактор на РТ : Кримският мост през цялото време е алена линия. Беше явно. “Седем пъти мери - един път режи ”. “Руснакът впряга постепенно, само че язди бързо ”. И други съветски поговорки, които изясняват тази заран.

Работя в тази група по един или различен метод от 20-те си години. Тоест цялостен живот. И през годините непрекъснато имаше обстановки, когато всички кафези в мен говореха: „ Е, за какво не го вършат, за какво не вземат това решение, какво чакат? “, след които следваше: „ А-а-а!!! Ето за какво! Е, в този момент е ясно! ” Всеки път. Над 20 години. Време е да привикна, несъмнено.

Андрей Медведев, публицист: Украинците пишат: „ Гледам Киев и си мисля: в Донецк е по този начин всеки ден. “

Мария Захарова, прессекретар на Министерство на външните работи на Русия : Зеленски сподели, че се е схванал с Шолц за незабавна среща на Г-7, разчитайки да приказва на нея. С нови номера.

Захар Прилепин, публицист : Днес в Украйна можете да проведете социологическо изследване: „ Чакате ли друга марка, изобразяваща пожара на Кримския мост? “ Или и първата по никакъв начин не е била нужна?

И гор Караулов, стихотворец: Засега удариха пешеходния мост в Киев. Но има и Метромост. И там е мостът “Патън ”. “Патън ”е популярен човек, а за моста ни е тъпо. А и не знам какъв брой „ Калибъра “ ще отидат, с цел да го унищожат. Но без тези два моста Киев в действителност ще се раздели на два града. Жалко, тъпо за великия град. Но би трябвало.

Дмитрий Винник, академик: Да, доживяхме до времето, когато сърцето на съветския човек откровено се радва при типа на пламтящия Киев. И тази тъжна действителност също би трябвало да се одобри от все сърце. Необходимо е да се подготвим за приемането на нови талази от бежанци, по-нататъшно оскърбление и варваризиране на публичния живот в Украйна и, уви, кланетата на руснаци. Използвайки средновековните термини, „ положителната “ война завърши и стартира „ неприятната “ война. Именно за Украйна. За жителите на Донбас тази война в началото беше освен неприятна, само че и искрено ужасна. Всичко едвам в този момент стартира същински. Важно е да има задоволително ракети...

Дмитрий Михайлин, медиен управител: Всички са сюрпризирани: Зеленски не разбираше ли, че Кримският мост е алената линия, която не може да се премине? Разбира се, че е разбирал! Освен това съм сигурен, че той знаеше за това, което преди малко отприщи.

Отдавна споделям: Украйна не е терористична страна, тя е държава-камикадзе. За това съществува, за това беше преформатиран 30 години, за това Зеленски беше назначен там за президент. Не би трябвало да се вършат илюзии по отношение на опцията за реализиране на съглашение: с терористите и още повече с атентаторите-самоубийци не се договаря.

Но тъпо за хората. Много тъпо за хората. Всички те са заложници на това копеле и неговите стопани.

Александър Коц, боен сътрудник на Комсомолская истина : Остава да се надяваме, че това не е еднократен акт на отмъщение, а нова система на водене на война. По дълбините на украинската страна. Докато не загуби способността си да действа.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР