Сергей Криенка, по известен като Митрадевананда Свами е задържан у

...
Сергей Криенка, по известен като Митрадевананда Свами е задържан у
Коментари Харесай

Историята на руския гуру Митрадевананда Свами, обвинен в убийство на дете

Сергей Криенка, по прочут като Митрадевананда Свами е арестуван у нас по обвиняване в ликвидиране на дете. Историята на 40-годишния руснак стартира от Русия. Преди няколко години той е отдаден в фракция, в която стартира да набира почитатели. Инструктор е по йога, а името, което е избрал значи провидение, което се намира в непрекъснато самодоволство. Миналата година попада в престъпно следствие на NTV.
Пристига в България и е задържан. Има искане за екстрадиция по обвиняване в похищение и ликвидиране на 5-годишно дете. " Това са нагли и тежки обвинявания, с цел да могат да впечатлят феновете. Това се прави, с цел да може по някакъв метод да бъда екстрадиран”, показа той за " Офанзива” по Канал 3 от Бургаския затвор.

Той е краткотрайно пребиваващ в страната ни и е с персонална карта на чужденец. Задържан е на 30 май в Бургас откакто самичък е потърсил отдел " Миграция”, за удължение на периода за престояване у нас. Издирва се за ликвидиране, което е осъществено на 18 юни предходната година. По това време обаче той твърди, че е бил в България. Пред българските управляващи той е безапелационен, че се занимава с комерсиална активност.

Българското законодателство е планувало затвор от 15 години до пожизнен затвор без право на подмяна. Митрадевананда е упрекнат също за полово принуждение и мъчения на деца. Според обвиняването е бил водач на престъпна група за набиране на дами от Русия, Украйна и Беларус през интернет, които са били длъжни да прекратят контакти със своите близки, да вземат участие във филми с порнографско наличие и да проституират в Европа, Съединени американски щати и Мексико.

Вижте още във видеото:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР