Сергей Иванов от Велико Търново сигнализира за опасен подлез, който

...
Сергей Иванов от Велико Търново сигнализира за опасен подлез, който
Коментари Харесай

Граждани и общинари: Опасен подлез във Велико Търново може да падне всеки момент под напора на 15 000 превозни средства дневно

Сергей Иванов от Велико Търново алармира за рисков подлез, който се намира на основния път София - Варна, демонстрира БТВ. Над него минават стотици тирове, рейсове с хора и леки коли, индивидът написа " най-вероятно ще пропадне и нека да е без жертви ". Основният трафик обаче ще минава през центъра на града. Друг път има, с условности. Кадрите са на ерозия, ръждясали детайли... 

Подлезът е под две платна, претрупан път, положението е такова от години, разрушените стъпала са най-малкият проблем. Основният пробле се крие няколко метра във вътрешността. 

" Имаме 11 подлеза, правим оглед и дребни поправки непрекъснато, само че тук върви трафикът София - Варна. Преди 3 години преброихме 11 000 транспортни средства, които минават на денонощие от горната страна, този проблем може да бъде решен от АПИ ", обясни зам.- кметът на града.

АПИ би трябвало да води водите и общината ще направи измазване. Армировката на пътя се вижда. Но и други подлези са по този начин, просто този е най-натоварен. 





 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР