Сердика спортни имоти ЕАД обясни докъде е стигнала съвместната им

...
Сердика спортни имоти ЕАД обясни докъде е стигнала съвместната им
Коментари Харесай

Обясниха защо се бави учредяването на новото дружество за стадиона на ЦСКА

" Сердика спортни парцели " ЕАД изясни до каква степен е стигнала взаимната им активност с ЦСКА . От държавното сдружение са безапелационни, че забавянето на основаването на " Спортни парцели Българска войска " сред двете страни се дължи на всеобщ отвод на движимости лица да изготвят умозаключение за оценка на стадион " Българска войска ". Категорично отхвърлиха, че има някакви разминавания сред държавната компания и клуба.
За учредяването на това сдружение стана ясно в края на октомври предходната година, като то ще е поради обещания нов стадион на ЦСКА, само че оттогава няма никакво развиване по въпроса. Плановете бяха новият стадион да бъде подготвен до март 2021 година и той да дава отговор на най-високите условия на ФИФА и УЕФА.
За задачата би трябвало да има и дребен паркинг, който не е може да е под земята поради новите условия за битка с тероризма в Европа. В момента обаче общината в София възнамерява и отвори буферни паркинги към метрото до стадион „ Васил Левски " и Орлов мост, които могат да поемат почитателите при огромни мачове на „ Българска войска ".
А цялото известие от държавното сдружение - вижте в този материал на Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР