Серчин Гирей е новият Старши представител на Байер за Румъния,

...
Серчин Гирей е новият Старши представител на Байер за Румъния,
Коментари Харесай

Назначиха нов шеф на Байер за България и Румъния

Серчин Гирей е новият Старши представител на Байер за Румъния, България и Молдова и Управляващ шеф на Байер Румъния
Серчин Гирей поема управлението на Байер за Румъния, България и Република Молдова от предшественика й Паскал Касекуел, който ще продължи активността си като Ръководител на веригата за доставки в Европа, Близкия изток и Африка за бизнес направлението КропСайанс. Това оповестиха от фармацевтичния колос.

Серчин се причислява към групата страни през септември 2017 година и от този момент управлява финансовите функционалностите в трите страни. Серчин има тапия по Бизнес администрация и контролинг от Германия. Тя стартира кариерата си в Байер през 1999 година в „ Счетоводство и финанси “ в Турция. През 2008 година става началник на „ Групово отчитане “ за Байер Турция и след 2 сполучливи години на тази позиция продължава професионалното си развиване в Байер АГ в Германия в „ Корпоративни финанси - съгласуваност на страните от район Европа “. През 2013 година Серчин се завърща в Турция и от 2014 година управлява счетоводния екип.

„ Това е време на смяна за всички нас, в това число за Байер, само че ние можем да гледаме напред с убеденост, тъй като нашите основи са доста солидни. Байер е водач в региона на науките за живота и ще продължи да обслужва фермери, пациенти и здравни експерти в Румъния, България и Република Молдова посредством своите посоки КропСайанс, Фармацевтични артикули и Безрецептурни артикули. Само няколко компании са позиционирани като Байер по този начин, че да способстват както за възстановяване на човешкото здраве, по този начин и за изхранването на възходящото международно население. Нашата компания се стреми към своите цели за стабилно развиване със същата безрезервност, коята поставя и за постигането на финансовите си цели. Ще останем правилни на нашата визия, изключително в този момент, когато сегашната рецесия усили значимостта на нашите действия в секторите на земеделието и опазването на здравето за цялата общност. “, разяснява Серчин във връзка назначението си.

Устойчивост и резултати в групата страни Румъния, България и Молдова

Местните интервенции на Групата страни доближиха оборот от над 335 милиона евро през 2019 година, от които направление КропСайанс има 62%, Фармацевтични артикули – 27%, а Безрецептурни артикули – 11%. С индустриалната база за семена в Синещ, Румъния, износът на семена на Байер за 2019 година доближи над 65 милиона евро. За Байер в трите страни работят над 480 чиновници, а главните офиси са в Букурещ и София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР