Серафим и Таня се класираха на последно място по брой

...
Серафим и Таня се класираха на последно място по брой
Коментари Харесай

Серафим и Таня изхвърчаха от „Денсинг старс“

Серафим и Таня се класираха на последно място по брой точки от журито и феновете, и споделиха „ довиждане “ на вълнуващото си премеждие в „ Денсинг старс “.

Световният и европейски първенец по бокс и неговата партньорка несъмнено поставиха доста труд и демонстрираха блестящия умения на сцената на най-бляскавото танцувално шоу, а след отпадането им феновете бяха сбити, че славният боксьор е провалил дамата до себе си.

Някои консуматори пък видяха и наклонност в оценките на журито, а други предвидиха, че идващият изпъден ще е единият всред Дънди, Свилен и Нона.

Ето и част от вълната мнения във фейсбук страницата на „ Денсинг старс “:

„ Уважение за постигнатите триумфи и прославата на България, само че не е за този формат. Няма човек, който да е добър във всичко. Успех “!

„ Жалко за момичето, тя беше добра “.

„ Абсолютно справедливо, тъпо за момичето с това дърво обаче. Другата седмица към този момент е ред на Свилен - некадърните ВЪН “!

„ Знаеше се. Другата седмица е Дънди. Жалко за танцьорите, само че до тук е заслужено и няма нагласеност “.

„ Другата седмица нека е Нона “.

„ От всяко дърво свирка не става, с почитание към спортните му триумф “!

„ Таня е доста добра, Серафим танцува като 200 годишен дъб “.

„ Не знам дали съм прав, само че виждам една наклонност. Журито си набелязва кого да гони и му дава мега ниските оценка, справедливо естествено, и по този начин даже зрителският избор съвсем не може да ги избави “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР