Септемврийското Apple събитие ще се проведе в Steve Jobs Theater в

...
Септемврийското Apple събитие ще се проведе в Steve Jobs Theater в
Коментари Харесай

Какви изненади ще ни представи Apple след броени часове?

Септемврийското Apple събитие ще се организира в Steve Jobs Theater в централата на компанията в Купертино (Калифорния), през днешния ден с начален час 20:00 ч. българско време. За разлика от мистериозния дизайн на поканите от предходната година, този път те са много свежи и цветни. Логото на софтуерния колос е формирано от няколко детайла, с което евентуално компанията загатва, че с изключение на с предстоящите iPhone генерации, ще се срещнем и с още забавни артикули, пишат специалистите на iStyle.bg.

За да разберем тъкмо с какви артикули ще се срещнем, просто би трябвало да изчакаме още напълно малко, само че това не ни стопира по никакъв метод да създадем резюме на всички прогнози, през които сме минали през последните няколко месеца. Започваме с най-интересната част – предстоящите iPhone генерации. Всяко от тях ще разполага с разпънат екран във всеки край и вградена True Depth предна камера, която ще може да разпознае вашето лице и освен. Наследникът на iPhone XR ще може да се похвали с съществена двойна камера, до момента в който този на Xs и Xs Max ще разполага с цели три обектива от задната страна на своя корпус, само че дано забележим и техните размери:
iPhone 11 – наследникът на потомство XR - 6.1 инча.
iPhone 11 Pro – наследникът на потомство Xs - 5.8 инча.
iPhone 11 Pro – наследникът на потомство Xs Max - 6.5 инча.
Според множеството източници всеки от обективите в главните камери на предстоящите iPhone генерации ще се отличава с 12 мегапиксела, само че това не е всичко. Вероятно добре познатата ни 3D Touch технология ще остане в предишното, до момента в който общоприетият Lightening порт ще бъде заместен от високоскоростния USB-C. Вграденият процесор и в трите генерации ще е A13, оперативната памет в iPhone 11 ще бъде 4GB или с 1GB повече, по отношение на своя предходник, само че има и още нещо. Вероятно всяко от предстоящите устройства ще се предлага в комплект с 18-ватово USB-C зарядно устройство.

Макар и да не разполагаме с кой-знае какъв брой сериозна информация, евентуално след броени часове ще се срещнем и с плануваното пето Apple Watch потомство, само че не очаквайте кой-знае какъв брой съществени промени. Реално видяно, има много клюки, че новите титаниеви и керамични оферти са в развой на разработка, а ние бихме заложили, че ще срещнем напълно нов S5 процесор в корпуса на упования смартчасовник, който ще усъвършенства неговата продуктивност.

Страхотното iPad Pro потомство с размери на екрана от 11 и 12.9 инча също може да премине през възобновяване, въпреки и да не разполагаме с кой-знае какъв брой информация по отношение на тази разработка. Според множеството източници, размерите ще останат без никаква смяна, само че не и вградените процесори. Съществува възможност, най-мощният таблет на Apple да се снабди с тройна съществена камера, като всеки един от обективите ще бъде 12-мегапикселов, сходно на iPhone 11 Pro.

Не би трябвало да подминаваме и 9.7-инчовото iPad потомство, което евентуално напълно скоро ще премине към 10.2-инчов размер на своя екран. Вероятно предлагането ще продължи да разчита на Touch ID, което значи единствено едно. Компанията няма да ги оборудва със своята система за лицево различаване, само че има и още нещо. Редом с по-мощния процесор и нарасналата оперативна памет, поколението ще може да работи и с Apple Pencil.

Ако би трябвало да бъдем почтени, това е един от най-интересните артикули или най-малко съгласно нас. Прогнозираното 16-инчово потомство може да срещне бял свят единствено след броени часове. Размерите на рамката към екрана ще бъдат редуцирани доста, като с тази смяна, външните размери на корпуса ще бъдат съвсем идентични с тези на настоящото 15-инчово MacBook Pro потомство. Резолюцията ще може да стигне до 3072 x 1920 пиксела, което значи единствено едно. Редом с по-мощните процесори и висока оперативна памет, машината евентуално ще се предлага и с много съществени видео ускорители.

Съвсем скоро ще се срещнем и с освежен вид на последното Apple TV потомство, като главната разлика по отношение на неговия предходник ще се показва във вградения A12 процесорен чип, с което устройството ще може да доближи до още по-сериозна продуктивност.

Припомняме ви, че по време на софтуерното мероприятие ще бъдат показани и формалните версии на предстоящите нови операционни системи на Apple, в това число iOS 13 и macOS Catalina, идната версия на tvOS и watchOS, само че има и още нещо. Само след броени часове ще се срещнем и с първата версия на iPad OS или с тази операционна система, която ще увеличи функционалността на таблетите на Apple извънредно съществено, а ние няма да пропуснем да ви срещнем с всички значими елементи към най-голямото Apple събитие за 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР