Септември стана поредният тим от професионалния футбол, който обяви, че

...
Септември стана поредният тим от професионалния футбол, който обяви, че
Коментари Харесай

Още един клуб обяви, че има играч с COVID-19, но без симптоми

Септември стана следващият отбор от професионалния футбол, който разгласи, че има състезател с позитивен тест за COVID-19. Става въпрос за вратаря Филип Димитров, който обаче е без признаци.

" Скъпи другари на футбола,

във връзка разразилата се пандемия от Корона вирус във футболните среди, управлението на ПФК Септември АД - гр. София желае да Ви осведоми, че от започване на подготвителен развой на 08.06.2020г. досега, в границите на един месец всички играчи, спортно - механически щаб и чиновници в клуба, минаха на 3 PCR теста и 3 бързи теста. За нас, здравето на нашите чиновници и техните фамилии постоянно е било приоритет. На един от тестванията, стражът на " септемврийци " Филип Димитров даде позитивна проба за Covid - 19. В началото на тази седмица, всички играчи, треньори и лица, свързани организационно с представителния тим на Септември, повториха своите проби и за наше огромно успокоение, резултатите на всички останали са негативни.

Нашият състезател Филип Димитров, който след края на сезона напуща тима в посока Септември Симитли, не демонстрира никакви признаци на вируса. Отговорно информирахме и сътрудниците от неговият предстоящ клуб, с който той също организираше подготвителен развой и контролни срещи.

ПФК Септември АД - гр. София съблюдава стрикно всички наставления за сигурност по време на подготвителния развой и контролните срещи, като също по този начин управлението на клуба наложи вътрешни наставления към своите играчи за тяхното свободно време.

ПФК Септември АД - гр. София се афишира за строго съблюдаване на разпоредбите, като имаме вяра, че всички тимове би трябвало да проявят оптималната дисциплинираност, обвързвана с преборването на пандемията от Covid - 19! ", написа формалният уебсайт на Септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР