Септември (Сф) се класира за финала за Купата на БФС

...
Септември (Сф) се класира за финала за Купата на БФС
Коментари Харесай

Септември отнесе ЦСКА-София и се класира за финала в турнира за Купата на БФС

Септември (Сф) се класира за финала за Купата на БФС при юношите (старша възраст), откакто в реванша отнесе ЦСКА-София с 3:0 като посетител.

Септември изоставаше с 1:2 в първата среща, защото падна вкъщи. Но на реванша с три безответни гола, всичките преди почивката, реши изхода на срещата. В воин за септемврийци се трансфораха Калоян Симеонов, Мартин Тодоров и Симеон Александров. Септември ще се изправи против Лудогорец във финала за Купата, която дава право на първенеца да играе в Младежката ШЛ за сезон 2020/2021.

Срещата не блестеше с високо движение, само че предложи малко по-добро качество на футбола спрямо първия мач. Гостите от Септември нанесоха своя удар в средата на първата част, откакто Мартин Тодоров проби и подаде на Калоян Симеонов, който наказа някогашните си съотборници.

В края на първата част Тодоров вкара с глава след центриране от фаул на Васил Бакалов, а минути по-късно и Симеон Александров вкара третото попадение.

След почивката домакините тотално рухнаха и за целия мач имаха едвам една опция и то в края на мача, само че вратарят Александър Михайлов се намеси и пресече подаването.
 Юношите на Лудогорец на крачка от Младежката Шампионска лига В другата полуфинална двойка Лудогорец приключи 0:0 като посетител на Локомотив (Пловдив), откакто в първата среща го победи с 4:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР