Септември отива към края си, което означава, че всички ангажименти

...
Септември отива към края си, което означава, че всички ангажименти
Коментари Харесай

Кралица Летисия не спира с изненадите

Септември отива към края си, което значи, че всички задължения и отговорности, от които кралските особи бяха освободени през лятото, още веднъж ги зоват. Често пъти обаче те са приятни и свързани с културни събития.
 Кралица Летисия и тоалетът й за финала на Световното по футбол за дами, въодушевен от Кейт Мидълтън
Когато Летисия желае да е като Кейт

Приликите не са инцидентни

Точно на такива участва кралица Летисия в последните няколко дни. На 18 септември дружно с крал Фелипе тя беше на връчването на премиите La Vanguardia в Барселона, които отличават хора, компании, неправителствени организации и институции, които развиват обществена и културна активност.

51-годишната Летисия беше избрала права рокля в черно и златисто Dries Van Noten, само че изборът на обувки, както и прическа съумяха да ни изненадат. Тя носеше не един, а два чифта обувки - супервисоки Carolina Herrera, с които беше на формалната част от церемонията, както и Massimo Dutti на невисок ток, с които размени високите малко по-късно.

Косата й беше пусната, само че една скрита плитка зад дясното ухо съумя в действителност да развълнува феновете на стила й. Те останаха прелестно впечатлени и от тоалета на за откриването на сезона на Кралския спектакъл в Мадрид ден по-късно.

Летисия носеше черна рокля с обемна пола The 2nd Skin Co., с която към този момент сме я виждали преди две години. Обувките й също не бяха нови - елегантни Manolo Blahnik в черно. Испанската кралица несъмнено е знак на устойчивата мода.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР