Септември наближава и за колективното съзнание това е месец, който

...
Септември наближава и за колективното съзнание това е месец, който
Коментари Харесай

Грешка при изсичането на монета от две евро вдигна стойността й до 2000 евро

Септември наближава и за груповото схващане това е месец, който има като синоними: назад на учебно заведение, разноски, задължения и други Следователно, непредвиденото разкриване на някакво забравено богатство в джобовете или в портфейла ви би било добре за финансите ви. По тази причина проверете дали имате монети от по 2 евро. Ако имате шанс, някои от тях може да имат бъг, който ще ви донесе добра облага.

През 2021 година Централната банка на Литва посвети монета на биосферния резерват Zuvintas и някои от тях включват неверен текст, който засегна партида от 500 монети от 2 евро (от 500 000 изсечени единици), което докара до увеличение на цената й на нумизматичния пазар до 2000 евро, оповестява уеб сайтът Coin Collectors, представен от.

Порталът изяснява, че върху тези неверни монети попада надписът " Laisvé, Vienybé, Gerové "  (Свобода, единение, благоденствие, бел. ред.), вместо надписа " Dievs, sveti, latviju " (Бог да благослови Латвия, бел. ред.).

Сайтът за колекционери твърди, че вследствие на тази индустриална неточност те са били преоценени, само че са достигнали стойност от към 2000 евро за колекционерите на монети. Оттам обаче изясняват, че по-скоро става въпрос за продажни цени в сравнение с за изкупни цени. " Ще би трябвало да забележим дали колекционерите на монети в действителност доближават до тези високи стойности ", изясняват от уеб страницата.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР