Сензацията на квалификациите за Световното първенство по баскетбол в Китай

...
Сензацията на квалификациите за Световното първенство по баскетбол в Китай
Коментари Харесай

Сензация! България удари една от големите сили в баскетбола

Сензацията на квалификациите за Световното състезание по баскетбол в Китай е реалност! Българският народен тим, воден от Любомир Минчев, записа супер неочакван триумф над международната мощ Франция със 74:68 в цялостната зала " Арена Ботевград ".
Българите изиграха приказен дуел, в който основна се оказа 4-ата четвърт, в която " лъвовете " играха необикновено в отбрана и съумяха да се откъснат в резултата в края, с цел да се поздравят с един от най-големите триумфи в историята на българския баскетбол! Александър Везенков не записа най-силния си дуел в нахлуване, само че в отбрана записа 2 чадъра в последните 10 минути, една открадната топка и няколко основни битки, като несъмнено беше огромният водач на отбора в отбранителен проект в края на мача.
Над всички в мача беше Димитър Димитров, който вкара 16 точки, взе 5 битки и раздаде 5 асистенции, а също така имаше и най-високият коефициент на потребно деяние с 23 пункта. Бост и Павел Маринов вкараха надлежно 17 и 13 точки, а Божидар Аврамов се включи чудесно от пейката през второто полувреме, вкарвайки 9 точки през вторите 20 минути, влизайки от пейката.
Подробности от мача България - Франция четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР