Сензационно разкритие от екрана на известна ефирна телевизия, направи зрител,

...
Сензационно разкритие от екрана на известна ефирна телевизия, направи зрител,
Коментари Харесай

12 кг злато лежат скрити под паметника на НДК

Сензационно разобличаване от екрана на известна ефирна телевизия, направи фен, поискал анонимност. Мъжът, чието име остана незнайно, стартира версията, че хеликоптерът, кръжал през вчерашния ден над паметника пред НДК, в действителност е търсел злато.

Според същият източник, при монтирането на паметника преди повече от 20 години, в основите му е положена златна антена или греда.

Именно тази златна антена с хипотетично тегло към 12 кг, е търсел през вчерашния ден тайнственият хеликоптер, който разбуди духовете на софиянци.

 НДК

Остава мистерия каква е повода за няколкоминутното кръжене на неидентифицираното летателно средство над монумента, повдигнат по план на професор Валентин Старчев.

Според основният проектант на София - Петър Диков, на този стадий общината няма проекти да събаря монумента. Съдбата на противоречивото създание ще бъде решена по-късно тази година, след осъществяване на народен конкурс с присъединяване на специалисти в региона на архитектурата.

Неизяснен остава въпросът дали хеликоптерът фактически се е опитал да отнесе част от структурата на паметника в опит за неговото разглобяване, което е реалност, макар изказванията на пресцентъра на Столична община и господин Петър Диков.

Според някои по-екзотични версии в общественото пространство става дума за несполучлива акция на крадци на скъпи метали.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР